Dadaş galibiyet için kenetlendi

Bugün evinde Eyüpspor ile karşılaşacak olan BB Erzurumspor, dün son antrenmanını yaparak maç saatini beklemeye başladı.

Tarih: 16.02.2022 19:32
Dadaş galibiyet için kenetlendi

Sinan AYDIN 

Spor Toto 1. Lig’in 25. haftasında Peembe günü saat 17.00'da Eyüpspor ile karşılaşacak olan Büyüehir Belediye Erzurumspor, bu maçın hazırlıklarına tamamladı. Erzurumspor tesislerinde yapılan dünkü antrenmanda, teknk direktör Yücel İldiz oyuncularına rakibin eksilerini ve artılarını anlattı.

MORAL VE MOTİVASYON ÜST DÜZEYDE

Futbolcularına Eyüpspor karşısında sahada göstermek istediği oyun kurgusunu anlatan Yücel hoca, takımdaki moral ve motivasyonun üst düzeyde olması nedeniyle mutlu. Yoğun ve zor bir maç takvimi girecek olan BB Erzurumspor, 5 haftalık periyotta alacağı sonuçlarla şampiyonluk yolundaki kaderini de kendisi belirleyecek.

GALİBİYETE KENETLENDİLER

Teknik Direktör Yücel İldiz, oyuncuları ile sık sık toplantılar yaparak, zorlu maç takviminden alınacak puanların önemine vurgu yapıyor. Erzurumspor tesislerinde dün gerçekleşen antrenmanda teknik ve taktik çalışan futbolcular, Eyüpspor maçından galip ayrılmak için kenetkendiler. Büyüehir Belediye Erzurumspor, yarın saat 17.00'da, Kazım Karabekir stadyumunda Eyüpspor'u ağırlayacak. Mücadeleyi, Ömer Faruk Turtay yönetecek.