Dadaş galibiyete odaklandı

Altaş Denizlispor ile evinde çok önemli birmaça çıkacak olan Erzurumspor'da, hazırlıkları tam gaz sürüyor.

Tarih: 27.09.2022 10:17
Dadaş galibiyete odaklandı

Sinan AYDIN

Spor Toto 1. ligin 7. haftasında evinde Altaş Denizlispor'u ağırlayacak olan Erzurumspor, bu maçın hazırlıklarını sürdürüyor. Kendi tesislerinde günde çift antrenman yapan mavi beyazlı takımda, tğüm hesaplar 3 puan üzerine yapılıyor. Milli maçlar nedeniyle liglere verilen arayı iyi değerlendiren futbolcular, bol bol antrenman yapıp güç depoladılar.

Teknik Direktör Muzaffer Bilazer, dünkü antrenmanda futbolcularına taktik çalıştırdı. Oyuncularına rakibin artılarını ve eksilerini anlatan Muzaffer hoca, antrenmanda ayrıca bol bol şut çalışması da yaptırdı. Futbolcuların antrenmandaki keyifli haller, teknik heyet ve futbolcıalrın da yzünü güldürdü. Galibiyet hasretine son vermek isteyen teknik heyet ve futbolcular, Denizlispor maçından galibiyetle ayrılmak için söz birliği ettiler.

ÇIKIŞA GMEK İSTİYORLAR

Muzaffer Bilazer, oyuncuları ile yaptığı toplantılarda çıkışa gmeleri gerektiğini ifade ediyor. Camianın beklentiilerini hatırlatan Bilazer, taraftarların yüzünü güldürmeleri geretiğini söylüyor. Altaş Denizlispor maçından üç puanla ayrılacaklarına inandığını söyleyen Muzaffer hoca, futbolcularına onlara sonuna kadar güvendiğini ifade ederek motive ediyor. Kazım Karabekir stadyumunda oynanacak olan Erzurumspor - Denizlispor maçının hakem triosu henüz açıklanmadı.