Dadaş Gençlerbirliği'ni gözüne kestirdi

Gençlerbirliği maçı hazırlıklarını sürdüren Erzurumspor'da, dünkü antrenmana sakatlıktan çıkan Süleyman Koç ile gibal enfeksiyon geçirdği için iki haftadır takımını yalnız bırakan Martin Hasek'te katıldı. Muzaffer hoca oyuncuların

Tarih: 07.12.2022 12:25
Dadaş Gençlerbirliği

Sinan AYDIN

Erzurumspor, dün gerçekleştirdiği antrenmanla Gençlerbirliği maçı hazırlıklarını sürdürdü. Antrenmana, sakatlıktan çıkan Süleyman Koç ile gibal enfeksiyon geçirdği için iki haftadır takımını yalnız bırakan Martin Hasek'te katıldı. Spor Toto 1. Ligin 17. haftasında Pazar günü deplasmanda Gençlerbirliği ile okarşılaşacak olan Erzurumspor, bu maçın hazırlıklarını kendi tesislerinde sürdürüyor. 

GENÇLERBİRLİĞİ MAÇINI MUTLAKA KAZANMALIYIZ

Dünkü antrenmanda taktik ağırlıklı idman yapan futbolcular, Gençlerbiliği maçının öneminin bilinci ile bu maça hazırlanıyorlar. Teknik Direktör Muazaffer Bilazer, futbolcuları ile yaptığı toplantıda rakiplerinin ligde düşme potasında olan bir takım olduğunu, düşme potasından uzaklaşarak son 4 sıradaki takımla puan farkını açmak ve ikili averaj üstünlüğü sağlamak için Gençlerbirliğini mutlaka yenmek zorunda olduklarını söyledi. 

İLK DEVRE İÇİN SON ÜÇ MAÇ ÇOK ÖNEMLİ

Muzaffer hoca, oyuncularından Sakaryaspor maçında ortaya koydukları mücadeleyi Gençlerbirliği maçında da görmek istedğini söyledi. İlk yarının tamamlanması ve Ocak ayı ara transfer döneminin başlamasına sadece 1 ay kaldı. Mavi Beyazlı takım bu süreçte ilk yarının son üç maçını yapacak. BU ma.ların ikisi olan Gençlerbirliği ve Altınordu maçları, düşme potasındaki rakiplerle oynanacak. Son maç ise deplasmanda Boluspor ile oynanacak. Dadaşların son üç maçını kazanıp düşme potasından uzaklaşması için bu üç maçı da kazanması, özellikle düşme potasındaki rakipleri ile olan maçlarını kazanması çok önemli. 

SEKMEN'İN TRANSFER TAHTASINI AÇMASI BEKLENİYOR

Mavi beyazlı takımda, Gençlerbirliği maçında gereksiz yere sarı kart gören Eren Tozlu ve Mustafa Yumlu, Gençlerbirliği maçında cezalı duruma düştükleri için oynayamayacaklar. Transfer tahtası kapalı olan Erzurumspor'da, endişeli bekleyiş içersinde olan taraftarların tek umudu kulübün onursal başkanı da olan Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen.. Taraftarlar, Sekmen'in transfer tahtasını açması umuduyla Ocak ayını bekliyorlar.