Dadaş Göztepe'ye bileniyor

Erzurumspor, yarın evinde karşılaşacağı Göztepe maçını kazanıp çıkışa geçmek istiyor. Futbolcular ve teknik heyet, bu maçta taraftarının desteğini görmek istiyor.

Tarih: 20.01.2023 13:10
Dadaş Göztepe

Sinan AYDIN

Kazım Karabeki stadyumunda İzmir temsilcisi Göztepe'yi konuk edeck olan Erzurumspor, bu maçı kazanıp rakibi ile puanları eşitlemek istiyor.  Spor Toto 1. Lig’in 21. haftasında Göztepe ile karşılaşacak olan Erzurumspor, bu maçın hazırlıklarını südrürüyor. Pendikspor maçında alınan 1 puanın morali ile Göztepe maçına hazırlanan teknik heyet ve futbolcular, bu maçtan mutlak suretle 3 puan almak istiyor. 

TAHTA HALA KAPALI

Oyuncularının Pendikspor maçındaki mücadelesinden memnun olan teknik direktör Muzaffer Bilazer, aynı mücadeleyi Göztepe maçında da görmek istiyor. Dünkü antrenmanda oyuncularına Göztepe'nin eksilerini ve artılarını anlatan Muzaffer hoca, bu maçta sahada görmek istediği oyun kurgusunun provasını yaptırdı. Futbolcular sahada mücadelv verirken Erzurumspor yönetimi ise kapalı olan transfer tahtasını açabilmek için çalışmalarını sürdürüyor. Alacaklı oyuncularla pazarlıklar yapılırken, kaynak arayışları da devam ediyor. 

GÖZTEPE MAÇINDA HERKES STADYUMA

Erzurumspor taraftarları, mavi beyazlı takımı zor günlerinde yalnız bırakmayıp destek olmak için sosyal medyadan, ' Göztepe maçında herkes stadyuma' sloganı ile çağrışımlar yaparak tüm Erzumluları maça devet ediyorlar. Erzurumspor ile Göztepe, Spor Toto 1. Ligin 21. haftasına Kazım Karabekir stadyumunda karşı karşıya gelecek. Mücadele, Cumartesi günü saat 13.30'da oynanacak.