Dadaş horozun sesini kesmek istiyor

Küme düşme potasındaki rakibi Denizlispor ile karşılaşacak olan Erzurumspor, rakibini mağlup ederek umutlarını zora sokmak istiyor.

Tarih: 10.03.2023 16:51
Dadaş horozun sesini kesmek istiyor

Sinan AYDIN

Spor Toto 1. ligin 26. haftasında deplasmanda Horozu ile meşhur Denizlispor ile karşılaşacak olan Erzurumspor, rakibini yenerek hem ikili averajda üstün olmak istiyor hem de potadan uzaklaşmak. Galibiyet hasretine son vermek isteyen mavi beyazlı takım, Denizlispor maçı hazırlıklarını südürüyor. Teknik Direjtör Hakan Kutlu, futbolcuları ile yaptığı toplantıda Keçiörengücü maçının ikinci yarısında ortaya koydukları mücadeleyi Denizlispor maçında da sahada görmek istediğini söyledi. 

DENİZLİSPOR MAÇI ÇOK ÖNEMLİ

Deprem sonrası Kazım Karabekir stadyumunda oluşan çatlaklar nedeniyle 'maç oynanamaz' raporu verildiği için Keçiörengücü maçını Rize'de oynayan Erzurumspor, zor bir sürecv girmiş bulunuyor.  12 Mart Pazar günü saat 19.00'da deplasmanda Denizlispor ile oynayacak olan Erzurumspor, küme düşme potasındaki rakibine de kaybederse iyice ateş hattına düşmüş olacak. Denizlispormaçı hazırlıklarına kendi tesislerinde sürdüren mavi beyazlı takım, dünkü antrennamda taktik ağılıklı idman yaptı.