Dadaş kader maçına çıkıyor

Tüm avantajları kullandığı için kğmede kalma adına Gençlerbirliği ile kader maçına çıkacak olan Erzurumspor, hazırlıklarını sürdürüyor.

Tarih: 05.05.2023 08:07
Dadaş kader maçına çıkıyor

GÜnebakış/Sinan AYDIN 

Spor Toto 1. ligin 36’ıncı haftasında Gençlerbirliği ile Bursa'da karşılaşacak olan Erzurumspor, bu maçın hazırlıklarını sürdürüyor. Elindeki tüm avantajları hoyratça harcayıp kaybettiği için kümede kalma adına değim yerinde ise son kurşununu harcayacak olan Erzurumspor, Pazat günü kader maçına çıkacak. Sakaryaspıor maçında takıma korkak futbol oynatmakla eleştirilen teknik direktör Hakan Kutlu, dünkü antrenmand futbolcuları ile toplantı yaparak son dönemeçte olduklarını hatırlattı. Gençlerbirliği ve akabinde Altınordu ile çok önemli iki maça çıkacaklarını hatırlatan Hakan hoca, antrenmanda Gemçlernirliği maçında sahada görmek istediği oyun sisteminin provasını yaptırdı. 

Kazanamazsak işimiz mucizelere kalır

Ligin bitimine 3 hafta kala 7 Mayıs Pazar günü Gençlerbirliği ile karşı karşıya gelecek olan mavi beyazlı takımda, futbolcular kenetlendiler. Gençlerbirliği maçının sonucu, ligden düşecek ikinci takımı büyük oranda belirleyecek. Bu nedenle bu maçın önemini bilen teknik heyet ve futbolcular, takımın kaderini de tayin etmiş olacaklar. Erzurumspor, olası bir mağlubiyet durumunda ise kğmede kalmak için mucizelern gerçekleşmesini bekleyecek. Erzurumspor - Gençlerbirliği müsabakası, Erzurumspor'un talebi üzerine Bursa Büyükşehir Belediye stadyumunda oynanacak. Başta Bursda olmak üzere İstanbul, Kocaeli ve diğer çevre illerden gurbetteki Dadaşların bu önemli maçta takımlarını yalnız bırakmaması gerekiyor.