Dadaş Keçiöregücü'ne bileniyor

Teknik Direktör Hakan Kutlu yönetiminde kendi tesislerinde çalışmalarını sürdüren mavi beyazlı takımda, futbolcular Keçiöregücü'nü eli boş göndermek için sözleştiler.

Tarih: 03.03.2023 18:18
Dadaş Keçiöregücü

Sinan AYDIN

Spor Toto 1. ligin 25. haftasında evinde Ankara takımlarından Keçiörengücü ile karşılaşacak olan Erzurumspor, bu maçın hazırlıklarını sürdürüyor. 24. haftayı BAY geçecek olan Erzurumspor, yaklaşık 1 aylık bir kamp sonrası önceki gün Erzurum'a dönmüştü. Teknik Direktör Hakan Kutlu yönetiminde kendi tesislerinde çalışmalarını sürdüren mavi beyazlı takımda, futbolcuların depremin yarattığı psikolojik çöküntüyü büyük ölçüde atlatmış oldukları gözlemlendi. 

SHALA VE SÜLEYMAN KOÇ'UN DURUMU BELİRSİZ

Dünkü antrenmana ısınma hareketleri başlayan futbolcular, Hakan hoca tarafından taktik çalışmalasına tabi tutuldular. Teknik Direktör Hakan Kutlu, oyuncularına rakibin artılarını ve eksilerini anlatıp sahada görmek istediği oyun gurgusunun provasını yaptırdı. Erzurumspor'da, sakatlığı devam eden Herolind Shala ile son hazırlık maçında sakatlanarak oyundan çıkan Süleyman Koç’un tedavileri devam ediyor. Her iki oyuncunun Keçiören maçında oynayıp oynayamayacapı ise belirsiz. Hakan hoca, oyuncuları ile yaptığı toplantılarda, ligdeki ilk maçına çıkacağını hatırlatıp bu maçtan mutlaka galibiyetle ayrılmak istediğini söyledi.