Dadaş Kocaelispor’a bileniyor

Büyük ölçüde play-of'a kalacak olan BB Erzurumspor, küme düşmeme mücadelesi veren rakibi Kocaelispor'a karşı galip gelip işini sağlama almak istiyor.

Tarih: 27.04.2022 16:51
Dadaş Kocaelispor’a bileniyor

Sinan AYDIN

BB Erzurumspor, Spor Toto 1. Lig’in 35. haftasında evinde konuk edeceği Kocaelispor maçı hazırlıklarını sürdürüyor. Küme düşmeme mücadelesi veren rakibine karşı kazanarak playof'u riske atmak istemeyen Dadaşlar, aynı zamanda play-of maçları sıralaması içinde avantajlı bir sırada ligi bitirmek istiyor. Erzurumspor tesislerinde antrenmanlarını sürdüren futbolcular, dünkü idmanda taktik çalıştı. Teknik Direktör Muzaffer Bilazer nezaretinde süren idmanda, futbolcular düz koşu yaparak idmana başladı ardından teknik ve taktik çalışma yaptı. İstanbulspor'u yenerek deplasman çıkışını sürdüren Mavi Beyazlı ekip, ilk ikimucize olsa da play-of'tan şampiyon olarak Süper Lige çıkmak istiyor.

İBRAHİM ERKAL'E YAPILAN SAYGISIZLIĞI UNUTMADIK

Kocaelispor'la oynadığımı ilk maçta bir kısım taraftar hem futbolcularımıza hem de ünlü sanatçımız İbrahim Erkal'e hadsizlik etmişti. Pazar günü stadyumu doldurmak için sözleşen BB Erzurumspor taraftarları, maç boyunca İbrahim Erkal şarkıları çalıp Kocaelispor'u Kazım Karabekir stadyumundan eli boş göndermeyi amaçlıyorlar. Sosyal medyadan organize olan taraftarlar, Pazar günü Kazım Karabekir  stadyumunu doldurmak istiyorlar. Taraftarlar, '' İbrahim Erkal'e yapılan saygısızlık bizi çok üzmüştü. Pazar günü stadyumda İbrahim Erkal şarkıları ile rakibimizi mağlup ederek eliboş göndermek istiyoruz. Herkes unutur Dadaş unutmaz. Yapılan iyiliği unutmayız, kötülüğü de ''diye konuştular.

MUSTAFA YUMLU OYNUYOR, AYKUT DEMİR BELİRSİZ...

Muzaffer Bilazer, futbolcularından playof süreci nedeniyle sakatlık ve kart cezası konusunda dikkatli ve duyarlı olmalarını istiyor. Bu konuda sık sık uyarılarda bulunan Muzafer Bilazer, playof sürecinde kadroda sakat yada cezalı eksik istemiyor. BB Erzurumspor, dünkü antrenmanda, taktik ağırlıklı çalışma yaptı. Bu arada kart zası dolan Mustafa Yumlu, hocasının görev vermesi halinde Kocaelispor maçında oynayabilecek. Sakat olan Aykut Demir'in durumu ise belirsizliğini koruyor. Spor Toto 1. Ligin 35. haftasına, Büyüehir Belediye Erzurumspor ile Kocaelispor karşı karşıya gelecek. Kazım Karabekir stadyumundaki maç, 1 Mayıs Pazar günü saat 16.00'da oynanacak.