Dadaş kupa maçına hazır

BB Erzurumspor, bugün Ziraat Türkiye Kupasında Nazilli Belediyespor'u ağıralayacak. Hazırlıklar tamamladı, maç saati bekleniyor.

Tarih: 26.10.2021 19:14
Dadaş kupa maçına hazır

Sinan AYDIN

TFF 1. ligde şampiyonluk mücadlesi veren Büyüehir Belediye Erzurumspor, yoğun maç trafiği arasında bugün kupa maçına çıkıyor. Deplasmanda ligin favori takımlarından biri olan Samsunspor ile 0-0 berabere kalarak hanesine 1 puan yazdıran mavi beyazlı takım, 1 günlük aranın ardından Ziraat Türkiye Kupası maçının hazırlıklarına başlamıştı. Erzurumspor, bir yandan Ziraat Türkiye Kupasında yoluna devam etmek diğer yandan da şampiyonluk mücadelesini sürdürmek istiyor.

ERKAN HOCADAN FARKLI KADRO

Bugün Ziraat Türkiye kupasında Nazilli Belediyespor'u ağırlayacak olan dadaşlar, bu müsabakanın antrenmanlarını tamamlayarak maç saatini beklemeye başladı. Kazım Karabekir stadında oynanacak olan kupa maçı, saat 15:30'da başlayacak. Maçı, Muhammet Ali Meteoğlu yönetecek. Kupa mesaisinin ardından Pazar günü Balıkesirspor ile  karşı karşıya gelecek olan Erzurumspor, yoluna yenilgisiz devam etmek istiyor. Teknik Direktör Erkan Sözeri'nin Nazilli Belediyespor maçında lig maçını da düşünerek farklı bir kadro ile  sahaya çıkması bekleniyor.