Dadaş kuvvet çalıştı

Erzurmspor güç depoluyor

Tarih: 13.03.2022 19:15
Dadaş kuvvet çalıştı

Hafta sonu yoğun kar yağışı nedeniyle salonda kuvvet çalışması yapan futbolcular, dinlenme imkanı da buldular. Bu arada sakatlıklarından dolayı Altınordu maçında forma giyemeyen Eren Tozlu ve Novikovas, takımla birlikte çalışmalara başladı.

Sinan AYDIN

Spor Toto 1. Lig’in 29. haftasında Kazım Karabekir stadyumunda Samsunspor ile karşılaşacak olan Büyüehir Belediye Erzurumspor,  bu maçın hazırlıklarını sürdürüyor. Hafta sonu yoğun kar yağışı nedeniyle salonda kuvvet çalışması yapan futbolcular, dinlenme imkanı da buldular. Samsunspor ile yapacağı maç Türkiye genelineki elverişsiz hava muhaletefi nedeniyle 1 hafta sonrasına ertelenen BB Erzurumspor, yeni hocası Muzaffer Bilazer ile bol bol antrenman yapıyor.

SALONDA GÜÇ DEPOLADILAR

Sakat olan Novikovas ve Eren Tozlu'da antrenmanlara katılarak taraftarlarını sevindirdi. Cuma gününe kadar zaman zaman yoğun kar yağışı altında antrenman yapan mavi beyazlı takımın futbolcuları, hafta sonunun ise fitness salonunda kuvvet çalışması yaparak gridiler. Salonda güç depolayan futbolcuların neşeli oldukları gözlendi. Muzaffer Bilazer nezaretinde idmanlarını sürüdüren mavi beyazlı takımda, liglerin 1 hafta kaydırılması da olumsuz havanın dağıtılması için sevinçle karşılandı. Bol bol antrenman yapıp dinlenme imkanı da bulan futbolcular, Samsunspor maçına ful konsantre hazırlanıyorlar.

GÖZLER SAMSUN MAÇINA ÇEVRİLDİ

Muzaffer hoca takımı ile bol bol taktik antrenman yapma şansı bulduğu için mutlu olduğunu söyledi. Son haftalarda aldığı başarısız sonuçlar ile taraftarları üzen ve zirveden iyice uzaklaşan Erzurumspor'da, teknik direktör değişikliği sonrası gözler Yılport Samunspor maçına çevrilmiş durumda. Eyüpspor'un da yarıda kalan maçında Bursaspor'u yenmesi sonrası 6. sıraya kadar gerileyen Dadaşlar, Samsunspor maçını mutlaka kazanmak zorunda olduklarının bilinci ile antrenmanlarını sürdürüyor. Sakatlıklarından dolayı Altınordu maçında forma giyemeyen Eren Tozlu ve Novikovas, takımla birlikte çalışmalara başladı. Sadece Aykut Demir kart cezalısı olduğu için bu maçta forma giyemeyecek.