Dadaş kuvvet çalıştı

Muzaffer hoca futbolcularına gerek kongre sürecini ve gerekse kapalı olan transfer tahtası sürecini hiç yansıtmadan büyük bir profesyonellik içerisinde yeni sezon hazırlıklarını sürdürüyor.

Tarih: 03.08.2022 09:56
Dadaş kuvvet çalıştı

Sinan AYDIN 

15 Ağustos'ta Spor Toto 1. Ligde yeni sezonun startını verecek olan BB Erzurumspor, hazırlıklarını sürdürüyor. Mavi Beyazlı takımın futbolcuları, dünkü antrenmanın ilk bölümünde kuvvet çalıştı, akşam bölümünde ise teknik ve taktik idman yaptı.

ALKIŞLAR MUZAFER HOCA YA...

Transfer tahtasının açılması için çalışmaların da devam ettiği BB Erzurumspor'da, teknik sorumlu Muzaffer Bilazer, gerek kongre sürecini ve gerekse kapalı olan transfer tahtası sürecini futbolcularına hiç yansıtmadan büyük bir profesyonellik içerisinde yeni sezon hazırlıklarını sürdürüyor. Dün yapılan antrenmanın sabah bölümünde futbolcular plates topu ile çalışıp ağırlık kaldırarak kuvvet idmanı yapı. 

HERGÜN ÇİFT ANTRENMAN

Açık ve güneşli havada gerçekleşen antrenmanda, futbolcuların neşeli oldukları gözlendi. Futbolcular, günün ikinci antrenmanında ise teknik ve taktik çalıştı. Muzaffer hoca, kafasındaki oyun kurgusunu antrenmanlar ve sonrasında yapılan çift kale maçlarla oyuncularına aşılıyor. İkinci etap kamp çalışmasını hem kendi tesislerinde hem de zaman zaman da Yüksek İrtifa Kamp Merkezinde sürdüren BB Erzurumspor'da, taraftarlar bugün yapılacak kongreye kilitlenmiş durumda. Ahmet Dal başkanlığında tek liste halinde girilmesi beklenen seçimlerde, taraftarın tek beklentisi yeni yönetimin transfer tahtasını açıp ihtiyaç olan bölgelere takviye transferler yapması.