Dadaş lideri koltuğundan etmek istiyor

Eyüpspor ile karşılaşacak olan Erzurumspor, bu maçın hazırlıklarına sürdürüyor. Ligde lider pozisyondaki Eyüpspor, bu maçı kaybetmesi  halinde liderlikten olabilir.

Tarih: 25.10.2022 15:45
Dadaş lideri koltuğundan etmek istiyor

Sinan AYDIN

Pazar günü evinde ligin lideri Eyüpspor ile karşılaşacak olan Erzurumspor, lideri eli boş göndermek istiyor.  Spor Toto 1. ligin 11. haftasında Pazar günü saat 16.00'da kazım Karabekir stadyumunda Eyüpspor ile karşılaşacak olan Erzurumspor, bu maçın hazırlıklarına sürdürüyor.

OCAK AYINA KADAR KAÇ PUAN ALSAK KARDIR

Kendi tesislerinde taktik ağırlıklı antrenman yapan mavi beyazlı takımın futbolcuları, Altay maçında kaçırdıkları galibiyeti Eyüp karşısında elde etmek istiyorlar. Muzaffer Bilazer yönetiminde ligde 9 maçta 10 puan alarak en kötü sezonunu geçiren Erzurumspor, Ocak ayında yapılacak olan ara transfer dönemine kadar toplayacağı kadar puan toplayıp transfer tahtasını açarak takviyeler yapmanın hesaplarını yapıyor. 

TAKVİYELERLE TAKIM PLAY-OF OYNAR

Ahmet Dal başkanlığındaki yönetim, bir yandan transfer tahtasını açmak için mücadele verirken diğer yandan da futbolculardaki performans düşüklüğünün nedenlerini araştırıyor. Muzaffer Bilazer ile sık sık toplantılar yapan Başkan Ahmet Dal'ın da artık sabrının kalmadığı, başarısız sonuçların devam etmesi halinde bazı radikal kararalar almayı düşündüğü öğrenildi. Spor otoriteleri gibi yönetimde tahtanın açılıp 6-7 takviye transfer yapılması durumunda takımın en kötü ihtimal le play-of oynayacağına inanıyor.