Dadaş maç saatini bekliyor

Bugün akşam evinde Denizlispor ile karşılaşacak olan Erzurumspor, maçın hazırlıklarını tamamladı. Mavi beyazlı takımda, paroola üç puan.

Tarih: 03.10.2022 10:59
Dadaş maç saatini bekliyor

Sinan AYDIN

Spor Toto 1. Lig'in 7. haftasında bugün akşam saat 20.00'da Altaş Denizlispor ile karşılaşacak olan Erzurumspor, bu maçın hazırlıklarını tamamlayarak maç saatini beklemeye başladı. Sakat ve cezalı futbolcunun bulunmadığı Erzurumspor'da, tek hedef müsabakadan galibiyetle ayrılmak. Mavi beyazlı ekibin Denizlispor maçında en büyük gücü taraftarı olacak.

TAKTİK AĞIRLILI İDMAN YAPTILAR

Kazım Karabekir stadyumunda oynanacak olan maç için öncesi son antrenmanı dün yapan futbolcular, teknik patron Muzaffer Bilazer ve yardımcıları nezaretinde taktik çalıştı. Rakibin artılarını ve eksilerini futbolcularına anlatan Muzaffer hoca, sahada görmek istediği oyun kurgusunun provalarını yaptırdı. Galibiyet hasretine son vermek isteyen Erzurumspor camiası, Denizlispor maçı ile yeni bir sayfa açmak istiyor.

HAYDİ MAÇA

Erzurumspor - Altaş Denizlispor maçı biletleri satışa çıktı. BUna göre; kale arkası 30 TL, maratıon 40 TL, kapalı 50 TL, VİP 150 TL ve misafir takım taraftar biletleri ise 35 TL'den satışa sunuldu. Mavi Beyazlı futbolcular,zorlu Denizlispor maçında taraftarını yanında görmek istiyor. Bu nedenle bu zorlu süreçte taraftarların takımı yalnız bırakmaması istendi.

DENİZLİSPOR EKSİK GELİYOR

Rakip Denizlispor ise hazırlıklarını tamamlayarak Erzurum'a geldi. Yeşil siyahlılar, Cumartesi akşamı İstanbul'a gidip Pazar günü İstanbul'da Eyüpspor Tesisleri'nde son idmanını yaptıktan sonra akşam saatlerinde uçakla Erzurum'a geçti. Denizlispor'da, Mayi ve Djedje sakatlıkları sebebiyle Erzurumspor maçında forma giyemeyecek. Tedavisi devam eden Özer Özdemir'in ise durumu maç günü belli olacak.