Dadaş milli arada güç depoluyor

BB Erzurumsporlu futbolcular, Milli takım arasının başlaması ile birlikte günde çift antrenman yaparak Boluspor maçı hazırlıklarını sürdürüyor.

Tarih: 09.11.2021 15:21
Dadaş milli arada güç depoluyor

Sinan AYDIN

BB Erzurumspor, milli maçlar nedeniyle verilen 10 günlük arada bol bol antrenman yaparak güö depoluyor. hazırlık maçı da yapmayı planlayan mavi beyazlı takım, günde çift antrenman yaparak Boluspor maçına hazırlanıyor. Spor Toto 1. Lig’in 12. haftasında evinde Boluspor'u ağırlayacak olan Erzurumspor, antrenmanlarını sabah akşam sürdürüyor.

ÖNCE FİTNESS SONRA TAKTİK

Sabah bölümünde fitnes salonunda çalışarak güç depolayan futbolcular, öğleden sonraki bölümde ise teknik ve taktik antrenmanlaryapıyor. Teknik Direktör Erkan Sözeri'nin kafasında farklı oyun planları olduğu ve bundan sonraki maçlarda taklımın belirli bir oyun kurgusu ile oynaması için bu yönde taktik antrenmanlar yaptırdığı öğrenildi. Taraftarın en çok eleştirdiği konuların başında, takımın bvlirli bir oyun kurgusu ile oynamıyor olması.

ERKAN HOCA TAKTİK ÜZERİNDE DURUYOR

Bu konuda bazı yöneticilerinde takımın bir oyun kurgusu olmadığı yönünde fikir birliği ettiği, Erkan hocanında yeni oyun planları üzerine yoğunlaştığı ifade ediliyor. Bu arada sportif direktör Muzaffer Bilazer'in milli takım arasını hazırlık maçı ile girmek için hazırlık maçı yapılacak takım aradığı öğrenildi.  Hazırlık maçı konusunda bir açıklama yapan Muzaffer Bilazer, '' Milli arada Trabzonspor, Çaykur Rizespor ya da Demir Grup Sivasspor takımlarından biri ile hazırlık maçı oynamayı planlıyoruz. Bunun için çalışmalar başlattık. Şimdiden girişimlerde bulunuyoruz. Bu haftayı da bay geçecek olmamız nedeniyle bu ara bizim için çok uzun bir dönem olacak. O nedenle en az bir hazırlık maçı yapmak istiyoruz"demişti.