Dadaş şut çalışıyor

Farklı Altınordu galibiyetinde üç uzaktan şutun gol olması sonrası Erkan hoca oyuncularına Samsunspor maçında da bol bol şut çekmeleri talimatını verdi.

Tarih: 20.10.2021 20:23
Dadaş şut çalışıyor

Sinan AYDIN

TFF 1. Lig'in 10. haftasında deplesmanda Samsunspor ile karşılaşacak olan BB Erzurumspor, bu maçın hazırlıklarını aralıksız sürdürüyor. Farklı Altınordu galibiyetinde üç uzaktan şutun gol olması sonrası Erkan hoca oyuncularına Samsunspor maçında da bol bol şut çekmeleri talimatını verdi. Futbolcular, bu nedenle dünkü antrenmanda bol bol şut çalıştı.

MUSTAFA YUMLU MAÇA HAZIR

Cezaları biten Mustafa Yumlu ve Estrela'da antrenmanlarda maça hazır hale gelmek için ter döküyor. Altınordu galibiyeti ile moralli bir şekilde antrenmanlara devam eden futbolcular, Samsunspor maçından da puan yada puanlar alarak yollarına devam etmek istiyorlar. Teknik Direktör Erkan Sözeri ve yardımcıları nezaretinde teknik ve taktik antrenmanlar yapan mavi beyazlılar, tamamen Samsunspor maçına odaklandılar.

"AYAKLARINIZ YERE SAĞLAM BASSIN"

Teknik Direktör Erkan Sözeri, oyuncularına rehavete kapılmamalarını, Samsunspor maçında ayaklarını yere tam basmasını istediği öğrenildi. BB Erzurumspor'un kaptanı Mustafa Yumlu, cezası bittiği için Samsunspor maçında hocasının görev vermesi halinde oynayacağı için mutlu olduğunu söyledi. TFF 1. Ligin 10. haftasında Samsunspor ile BB Erzurumspor, Cumartesi günü Samsun 19 Mayıs stadyumunda karşı karşıya gelecek.