Dadaş Tuzlaspor'a bileniyor

Erzurumspor'da Tuzla mesaisi hemen başladı

Tarih: 18.04.2022 16:43
Dadaş Tuzlaspor

Boluspor galibiyeti ile çıkışa geçen Erzurumspor'da, futbolcular ve teknik heyet Erzurum'a döner dönmez Çarşamba günü oynanacak olan Tuzlaspor maçı hazırlıklarına başladı.

Sinan AYDIN

Spor Toto 1. Lig’in 33. haftasında evinde Tuzlaspor ile karşılaşacak olan Büyükşehir Belediye Erzurumspor, bu maçın hazırlıklarına ara vermeden başladı. Hafta sonu deplasmanda küme düşme potasındaki Boluspor’u 2-0’lık skorla yenerek altın değerinde üç puanı hanesine yazdıran mavi beyazlı takımda, futbolcular ve teknik heyet Erzurum'a döner dönmez ara vermeden Çarşamba günü oynanacak olan Tuzlaspor maçı hazırlıklarına başladı.

TUZLASPOR TEHLİKELİ RAKİP

Teknik Direktör Muzaffer Bilazer, son haftaların flaş takımı Tuzlaspor karşısında sahada görmek istediği oyun kurgusunu futbolculara anlattı. Son haftalarda çıkışa geçen Şenol Fidan yönetimindekli Tuzlaspor, son iki maçında 4 farklı galibiyetle ayrılarak çıkışını sürdürmüştü. Özellikle fotvet hattı oldukça tehlikeli olan Tuzlaspor'a karşı farklı bir oyun planı ortaya koyacağı öğrenilen teknik patron Muzaffer Bilazer, futbolcuları ile yaptığı toplantıda Tuzlaspor'un eksilerini ve artılarını anlattı.

NOVİKOVAS OYNAYABİLİR

Boluspor galibiyetinden dolayı futbolcularını tebrik eden Muzaffer Bilazer'in Boluspor maçında gördüğü hataları aktarıp Tuzlaspor maçında futbolcularından topu daha çok ayaklarında tutan taraf olmalarını istediği öğrenildi. BB Erzurumspor, Tuzlaspor maçı hazırlıklarını dün kendi tesislerinde yaptığı teknik ve taktik antrenmanla sürdürdü. Antrenmanda Novikovas'ın da takımla birlikte çalışmalara katıldığı görüldü. Sakatlığından dolayı önemli maçlarda takımını eksik bırakan Novikovas'ın, Tuzlaspor maçında Muzaffer hocanın görev vermesi halinda oynayabileceği öğrenildi.

MAÇ BİLETLERİ SATIŞA ÇIKTI

Bu arada BB Erzurumspor Tuzlaspor maçının biletleri satışa çıktı. Yönetim tarafından belirlenen bilet fiyatlarına göre; Kale arkası 10 TL, Maratın 25 TL, Kapalı 50 TL, VİP ise 150 TL olarak açıklandı. Spor Toto 1. Ligin 33. haftasında Büyükşehir Belediye Erzurujmspor ile Tuzlaspor, Kazım Karabekir stadyumunda karşı karşıya gelecek. 20 Nisan Çarşamba günü saat 16.00'da oynanacak olan mücadelenin halemi henüz açıklanmadı. Çıkışa geçen mavi beyazlı futbolcular, zorlu Tuzlaspor maçında taraftarlarını yanlarında görmek istiyorlar.