Dadaş yeni bir galibiyet serisi başlatmak istiyor

BB Erzurumspor,  yarın onanacak olan Manisaspor maçının hazırlıklarını bugün yapacağı antrenman ile sona erdirip maç saatini bekleyecek.

Tarih: 04.02.2022 17:49
Dadaş yeni bir galibiyet serisi başlatmak istiyor

Sinan AYDIN

Pazar günü kendi saha ve seyircisi önünde Manisas FK ile karşılaşacak olan BB Erzurumspor, bu maçın hazırlıklarını südürüyor. Spor Toto 1. Lig’in 23. hafta maçında yarın onanacak olan maçın hazırlıkları, bugün yapılacak antrenman ile sona erecek.

HEDEF YENİ BİR GALİBİYET SERSİBAŞLATMAK

Yeni teknik direktörü Yücel İldiz nezaretinde hazırlıklarına sürdürüen mavi beyazlı futbolcular, Manisaspor maçını yenerek yeni bir galibiyet serisini başlatmak istiyor. Antrenmanlarda futbolcuları ile sık sık konuşmalar yapan Yücel hoca, kafasındaki oyun kurgusuna oyuncularına anlatarak antrenmanlarda bu yönde taktik çalışma yaptırıyor. Yücel İldiz, dünkü antrenmanda taktik çalıştırdı.

YÜCEL HOCA ERZURUMSPOR İLE DE ŞAMPİYONLUK YAŞAMAK İSTİYOR

Bugüne kadar 4 takımı Süper lige çıkaran Yücel İldiz, BB Erzurumspor ile bir şampiyonluk daha yaşamak istiyor. Bu arada BB Erzurumspor sağlık ekibi tarafından milli ara öncesi sakat oldukları için maçlara çıkamayan futbolcuların son durumu ile ilgili aydınlatıcı bir açıklama yapıldı. Açıklamada, "Menemenspor maçında sol diz iç yan bağ yaralanması meydana gelen Gökhan Kardeş, bireysel koşulara başlamıştır. Tedavisi sağlık ekibimizce takip edilmektedir. Bandırmaspor maçında sakatlanan Hasan Batuhan Artaslan’ın tedavisine devam edilmektedir. Bursaspor maçında sağ Hamstring kas grubundan yaralanan ve sakatlıktan dönme aşamasına gelen Mustafa Yumlu özel program dahilinde çalışmalarını sürdürmektedir.

SAKATLARIN ÇOĞU DÖNDÜ

Menemenspor maçında sol Hamstring kas grubunda yaralanma meydana gelen Süleyman Koç’un saha antrenmanlarında belirli bir aşamaya gelinmiştir. Tedavisine devam edilmektedir. Antrenman sırasında sol Gastroknemius kas yaralanması meydana gelen Ufuk Budak bireysel saha antrenmanlarına başlamıştır. Kendisi fizyoterapist eşliğinde antrenman programını ve tedavi sürecini sürdürmektedir. Malili oyuncumuz Aly Malle 1 haftadır takımımızla birlikte antrenman yapmaktadır. Kaptanlarımızdan Aykut Demir dün itibariyle takımla antrenmanlara başlamıştır. Spor Toto 1. Lig’in 23.  haftasında, 6 Şubat Pazar günü saat 13.30’da Büyüehir Belediye Erzurumspor ile Manisa FK karşı karşıya gelecek.