Dadaşın Gazişehir Gaziantep mesaisi başladı

Büyükşehir Belediye Erzurumspor, Gazişehir Gaziantep Futbol KulübüMaçının Hazırlıklarına Yüksek İrtifa Kamp Merkezi´nde gerçekleştirdiği antrenmanla Başladı.

Tarih: 01.01.0001 00:00
Dadaşın Gazişehir Gaziantep mesaisi başladı

Murat ÖZDEMİR

Büyükşehir Belediye Erzurumspor Gazişehir Gaziantep Futbol KulübüMaçının Hazırlıklarına Teknik Direktör Mehmet Altıparmak Nezaretinde başladı. Yüksek İrtifa Kamp Merkezinde gerçekleşen antrenman öncesinde Teknik Direktör Mehmet Altıparmak kısa bir değerlendirmede bulundu.

Takımının Ümraniye maçında sahaya koyduğu performanstan memnun kaldığının altını çizen Altıparmak, gol atamamanın ise büyük şansızlık olduğunu kayda geçti. Şimdi önlerinde Gazişehir Gaziantepspor Futbol Kulübüyle deplasmanda yapacakları bir 90 dakika olduğunu ve futbolcularını bu maça hazır ederek 3 puanla kente dönme amacında olduklarını aktardı.

İYİ OLAN FORMAYI KAZANIR

Futbolcuların performanslarına göre forma şansı bulacaklarının belirten Altıparmak, ?Çok çalışan, performansı yüksek olan futbolcularımıza forma şansı tanıyacağız. Yaşlısına gencine asla bakmam. Benim için önemli olan maç kazanmak. Maçı kazanabileceğim futbolcularımla sahaya çıkarım. Şuan itibariyle futbolcularımın performansından memnunum. En iyi olan formayı giyecek.? Dedi

KORKAKLAR KAYBEDER

Gazişehir Gaziantep Futbol Kulübü ile yapacakları maçtan mutlak 3 puanla ayrılmayı hedeflediklerini vurgulayan Altıparmak, korkak futbolu sevmediğini ve her maça kazanmak için çıkılması gerektiğini ifade etti. Altıparmak, ?Korkaklar kaybeder. Biz korkak değiliz. Rakibim kim olursa olsun kazanmak için çıkarım. Önümüzde 5 maç var ve almamız gereken 15 puan var. Biz bu maçlara kazanmak ve puanları hanemize yazdırmak için çıkacağız.? diyerek sözlerini tamamladı.