Dadaşın havası yerinde Bekle bizi Rize!

Büyükşehir Belediye Erzurumspor, Rize deplasmanından mutlak puanla dönmek istiyor. Teknik Direktör Osman Özköylü yönetiminde antrenmanlarda neşe dolu görüntü veren mavi beyazlı futbolcular, 3 puana kilitlendiler.

Tarih: 01.01.0001 00:00
Dadaşın havası yerinde  Bekle bizi Rize!

 

Seyfi BAYER

Ligin ilk 2 haftasında oynadığı futbolla alkış toplayan mavi beyazlılar, Rize maçı hazırlıklarını aralıksız sürdürüyor. Yüksek İrtifa Kamp Merkezi´nde çalışan mavi beyazlılar, Rize maçına özel hazırlanıyorlar.

TFF 1. Lig´in yeni ekibi Büyükşehir Belediye Erzurumspor, 27 Ağustos Cumartesi günü oynayacağı Çaykur Rizespor maçının hazırlıklarını yüksek tempoda Palandöken Yüksek İrtifa Spor Sahası´nda sürdürdü. Mavi-beyaz formalı futbolcular, Teknik Direktör Osman Özköylü nezaretinde ısınma bölümünün ardından pas çalışması yapıp, çift kale taktik antrenmanı yaptı.

Teknik Direktör Osman Özköylü, takımın kazanma arzusunun takdire şayan olduğunu belirterek, iyi bir hava yakaladıklarını ve inşallah Rize deplasmanından arzu ettikleri puanla döneceklerini kayda geçti.

Büyükşehir Belediye Erzurumspor Sportif Direktörü Zafer Demir, "Öncelikle kazanmak ve üç puan için sahaya çıkacağız. Oyuncularımızın antrenmanda gösterdikleri başarıyı sahaya da yansıtarak puanla kapatmayı arzuluyoruz. Her maç olduğu gibi bizim için bu maçta çok önemli. Deplasman maçı oynayacağımız Rize´de taraftarlarımızın desteğini bekliyoruz" dedi.