DADAŞIN GENÇLERİ BİR HARİKA...

Bölgesel gelişim Liginde ilimizi temsil eden Erzurumspor F.K U-19 yaş grubu takımı şampiyonluğu yakından ilgilendiren müsabakada ligde yenilgisi bulunmayan 1461 Trabzon Sporu 2-1'lik sonuçla mağlup etti.

Tarih: 19.11.2023 18:29
DADAŞIN GENÇLERİ BİR HARİKA...

www.erzurumgunebakis.com / Halil İbrahim AKTAŞ

Bölgesel gelişim Liginde ilimizi temsil eden Erzurumspor F.K U-19 yaş grubu takımı şampiyonluğu yakından ilgilendiren müsabakada ligde yenilgisi bulunmayan 1461 Trabzon Sporu 2-1'lik sonuçla mağlup ederek ligde ilk yenilgisini tattırdı.

Alparslan Topçu ve Okan Kadir Karadağ yönetimindeki U-19 Yaş Grubu takımı bu sonuçla bir maçı eksik yenilgisiz ikinci sırada bulunuyor.

Erzurum spor F.K sahaya,

 M.Emin Fazlıoğlu, Fatih Onay, Mücahit Dalda, Hikmet Budak, Burak Alemdar, Taha Ağdağ, Taha Kars, Alperen Karaca, Yunus Emre Demir, Muhammet Karahan, Yunus Emre Kızılcım, on biri ile başladı. 

Maçın başından sonuna kadar üstün bir oyun ortaya koyan Erzurumspor F.K U-19 yaş grubu takımı sahadan M.Karahan ve Yunus Emre Demir'in attığı gollerle sahadan çok önemli bir üç puanla ayrıldı. 

Maçı izleyenler arasında Hakan Kutlu ve ekibi, Sefa Akgün, Orhan Ovacıklı, Mustafa Yumlu ve kulüp başkanı Ahmet Dal 'da vardı.