Dadaş'ın hedefi 3'te 3 yapmak

İki maç üst üste galip gelerek yüz güldüren Erzurumsporlu futbolcular, Bodrumspor'u da eli boş gönderip 3'te 3 yapmak istiyor.

Tarih: 13.10.2022 10:36
Dadaş

Sinan AYDIN

Pazar günü evinde Bodrumspor'u ağırlayacak olan Erzurumspor, bu maçın hazırlıklarına günde çift antrenman yaparak sdürdürüyor. Yeni Malatyaspor'u yenerek altın değerinde üç puan alıp çıkışa geçen futbolcular, dün gerçekleşen antrenmanda teknik ve taktik çalıştılar.

DÜNKÜ ANTRENMANDA TAKTİK ÇALIŞTILAR

Teknik direktör Muzaffer Bilazer, Bodrumspor'un son haftalarda çıkışta olan bir takım olduğunu hatırlatıp oyuncularına rakibin eksilerini ve artılarını anlatıyor. Dünkü idmanda futbolculara taktik ağırlıklı bir antrenman yaptıran Muzaffer hoca, Yeni Malatyaspor galibiyetinin anlam kazanması için Bodrumspor maçını da mutlaka kazanmaları gerektiğini söyledi.

HEDEF GALİBİYET SERİSİ YAKALAMAK

Antrenmanda neşeli halleri ile dikkat çeken futbolcular, Bodrumspor maçında çok daha iyi bir mücadele ortaya koyarak galibiyet serisini sürdürmek istiyorlar. Muzaffer hoca ve talebeleri, Bodrumspor maçında 12'inci adam olan taraftarını Kazım Karabekir stadyumuna görmek istiyor. Bu nedenle tüm taraftarlar Pazar günü oynanacak olan maça davet edildi. Bu arada maçın hakemi de belli oldu. 16 Ekim Pazar günü saat 13.30'da konuk edeceğimiz Bodrumspor maçını, Oğuzhan Çakır yönetecek.