Dadaş'ın savunması SOS veriyor

Büyükşehir Belediye Erzurumspor’da, defans hattında son olarak Mustafa Yumlu'nunda sakatlanması sonrası savunmacı kalmadı. Erkan hoca kara kara düşünüyor, Dadaşın savunması SOS veriyor...

Tarih: 19.01.2022 19:09
Dadaş


 

Sinan AYDIN

Spor Toto 1. Lig’in 22. haftası müsabakasında deplasmanda Royal Hastanesi Bandırmaspor ile karşılaşacak olan Büyüehir Belediye Erzurumspor'da, savunma hattındaki sakatlar kervanına Mustafa Yumlu'nun da eklenmesi, sıkıntı yarattı. Aykut, Gökhan Kardeş ve Mustafa Akbaş'ın sakatlıkları nedeniyle oynamadıkları haftalarda, Mustafa Yumlu defans hatının yükünün büyük bölümünü üstleniyordu.

DEFANS HATTINDA OYNAYACAK SAVUNMACI KALMADI

Bursaspor maçında aşil tendonuna aldığı darbe sonrası sakat sakat oynayan Mustafa Yumlu'nun maç sonrası çekilen MRı sonucunda en az 2 hafta sahalardan uzak kalacağı açıklandı. Hal böyle olunca, dadaş'ın defans hattında oynayacak savunmacı kalmadı. Bursaspor maçında Mücahit'i savunmaya çekip Orhan Ovacıklı'yı da savunmadan çıkarmayan Erkan Hoca, Bandırmaspor maçında ne yapacağını kara karadüşünüyor. Mustafa Akbaş'ın oynama ihtimalinin fazla olması karamsarlığı biraz olsun daıtsa da Mustafa Yumlu ve Aykut Demir'in oynamayacak olması büyük eksiklik olarak görülüyor.

EREN TOZLU VE HASEK OYNAYABİLİR, MUSTAFA AKBAŞ BELİRSİZ...

Gökhan Kardeş'in yüksek ihtimalle sezonu kapatması, Aykut ve Mustafa Akbaş'ın devam eden sakatlıkları sonrasında Mustafa Yumlu'nun da sakatlanmasıyla birlikte stoper hattında oynatacak oyuncusu kalmayan mavi beyazlılar da, sağlık ekibi adeta alarm verdi.  Keçiören maçında sakatlanan Mustafa Akbaş'ın Bandırmaspor maçına yetiştirilmesi için tüm imkanlar seferber edilirken, aynı şekilde Eren Tozlu'nun da bu maçta oynayabilecek seviyeye getirileceği ifade ediliyor.  Hastalığı sebebiyle Bursa deplasmanına götürülmeyen Hasek'in de Bandırmaspor maçında formasına kavuşacağı tahmin edilirken, Aly Malle, Aykut, Mustafa Yumlu ve Süleyman'ın kesin olarak oynayamayacağı, milli maç arası esnasında Gökhan Kardeş haricindeki tüm sakatların takıma geri dönebileceği ifade edildi.

BANDIRMASPOR MAÇI HAZIRLIKLARI SÜRÜYOR

Bu arada mavi beyazlı futbolcular, hafta sonu deplasmanda karşılaşacakları zorlu Bandırmaspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor. Erkan hoca oyuncularına Bandırmaspor takımının eksilerini ve artılarını anlatıyor. Ligin iyi top oynayan takımlarından biri ile karşılaşacaklarını hatırlatan Erkan Sözeri, zorlu bir 90 dakikaya çıkacaklarını hatırlatıp puan yada punlarla dönmeyi istediğini futbolcularına söylüyor. Mavi Beyazlı futbolcular, dünkü antrenmanda teknik ve taktik çalıştı. Spor Toto 1. Lig’in 22. haftasında, 23 Ocak Pazar günü saat 13.30’da Royal Hastanesi Bandırmaspor ile Büyüehir Belediye Erzurumspor, karşı karşıya gelecek.