Dadaşlar Altay´a bileniyor

İkincilik koltuğunu geri alan BB Erzurumspor, değim yerinde ise kendi göbeğini kendisi kesecek. BB Erzurumsporlu futbolcular, Altay´ ı yenerek Süper ligi büyük ölçüde garantilemek istiyor.

Tarih: 01.01.0001 00:00
Dadaşlar Altay´a bileniyor

-ÖZEL- 

Sinan AYDIN

TFF 1. Ligde şampiyonluk mücadelesi veren BB Erzurumspor, bitime 2 hafta kala zorlu Altay deplasmanı için hazırlıklarına başladı. Giresunspor galibiyeti ile puanını 56´ ya çıkaran ve rakibi Adana Demirspor´un Altay ile berabere kalması sonucu ikincilik koltuğunu geri alan BB Erzurumspor, değim yerinde ise kendi göbeğini kendisi kesecek.

MORALLER YERİNDE

Süper lig yolunda son iki maçı kalan mavi beyazlı takım, Pazar günü çok ama çok önemli bir maça çıkacak. Playof mücadelesi veren ve matematiksel olarak ikincilik şansı da bulunan İzmir ekibi Altay ile deplasmanda karşılaşacak olan BB Erzurumspor, bu maçın hazırlıklarına başladı. Giresunspor maçı sonrası 1 günlük izin verilen ve bu arayı tesislerde dinlenerek geçiren futbolcular, Altay maçı için ter dökmeye başladı. Takımda ikincilik koltuğunun geri alınması sonrası moraller yerinde. Teknik Direktör Mehmet Özdilek, oyuncularını Altay maçına hem teknik ve taktik, hem de psikolojik açıdan hazırlıyor.

HER İKİ TAKIMINDA MUTLAKA KAZANMASI GEREKEN BİR MAÇ

Her iki takımında mutlaka galip gelmesi gereken bir maç olacak olan maçta, rakipler Adana Demirspor, Bursaspor, Akhisarspor ve Karagümrükspor´un gözü de bu karşılaşmada olacak.   Birçok takımın arasındaki puan farkı 1 olduğu için, alınan her puan çok önemli olacak, kaybedilen her puan da hedeften büyük ölçüde uzaklaştıracak bu takımları. Bu nedenle galibiyetin önemini bilen BB Erzurumsporlu futbolcular, Altay´ ı yenerek Süper ligi büyük ölçüde garantilemek istiyor.

HAMROUN´UN YERİNE RASHAD OYNAYABİLİR

Mavi Beyazlılarda tek eksik, son haftalarda attığı gollerle takımı sırtlayan Juju Hamroun´ un sarı kart cezalısı olması. Teknik Direktör Mehmet Özdilek´in bu maçta Hamroun´un yerine Rashad Muhammed´e görev vermesi bekleniyor. Bu arada BB Erzurumspor´un sosyal medya hesaplarından olan Instagramda takipçi sayısı 100 bine ulaştı. Kulübün sosyal medya hesabından bir teşekkür açıklaması yapılarak, ´´ Instagram hesabımız 100 bin takipçiye ulaştı. BB Erzurumspor sevdalılarına teşekkür ediyoruz. Hep birlikte nice başarılı yarınlara´´ denildi.