Dadaşlar Eskişehir Yolcusu

Büyükşehir Belediye Erzurumspor, Yüksek İrtifa Kamp Merkezi´nde gerçekleştirdiği antrenmanla Eskişehirspor Maçı Hazırlıklarını Tamamladı.

Tarih: 01.01.0001 00:00
Dadaşlar Eskişehir Yolcusu

Murat ÖZDEMİR

TFF 1. Lig´de mücadele eden Büyükşehir Belediye Erzurumspor, Pazar günü Eskişehirspor ile oynayacağı maçın hazırlığını Palandöken Yüksek İrtifa Spor Merkezinde Teknik Direktör Osman Özköylü nezaretinde dün yaptığı ısınma, dar alanda topla çalışması ile tamamladı. Neşeli ve hırslı geçen antrenman 1,5 saat sürdü.

Antrenman öncesinde basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Teknik Direktör Osman Özköylü, 3 puan için Eskişehir´e gideceklerinin altını çizdi. Özköylü, ?Ligde maalesef istemediğimiz sonuçlar aldığımız oldu. Ancak stadımızın açılması ve taraftarımızla buluşmamızın ardından çıkışa geçeceğimize inancımız tamdı. Bu noktada İstanbulspor maçı çok önemliydi ve istediğimizi aldık. Şimdi Eskişehir maçı var önümüzde. Bana göre yüksek kalitede futbolculara sahip bir Eskişehirspor var karşımızda. Ligde aldıkları sonuçlar yanıltmasın. Bu ligin değerli oyuncu grubuna sahipler. Taraftarlarının da desteğiyle galibiyet için ellerinden geleni yapacaklar. Bunun bilincindeyiz. İnşallah onların bu etkinliklerini kırıp, onları oynatmadan, yakaladığımız pozisyonları değerlendirip 3 puanla Erzurum´a döneceğimize inanıyorum.? Diye konuştu

Büyükşehir Belediye  Erzurumspor Kafilesi dün akşam Hava yoluyla Ankara´ya, Ankara´dan Karayolu ile Eskişehir´e geçerek kampa girecek.