Dadaşlar milli araya moralli girdi

Altınordu maçını kazanarak 10 günlük milli maç arasına moralli giren BB Erzurumspor´da, teknik heyet ve futbolcuların uyum sorunu ve kondisyon eksikliği gidermek için bol zamanı olacak.

Tarih: 01.01.0001 00:00
Dadaşlar milli araya moralli girdi

 

Sinan AYDIN

 

TFF 1. Lig ekiplerinden BB Erzurumspor, kendi evinde oynadığı Altınordu maçını 1-0 kazanarak evindeki yenilmezlik serisini sürdürdü.  10 puanla 10. Sıraya yerleşen mavi beyazlı takımda, teknik heyet ve futbolcular milli maçlar nedeniyle lige verilen araya moralli girdiler. Kazım Karabekir stadyumunda oynanan maçta, çok koşan bir ekibe karşı mücadele den BB Erzurumsporlu futbolcular, özellikle ilk yarı oynadıkları futbolla alkış aldılar.

 

JASMİN SCUK ALKIŞ ALDI

 

Takımda uzun bir aradan sonra ilk kez on birde sahaya çıkan Jasmin Scuk, attığı golle takımını sırtlayan isim oldu ve yedek kalmasının yanlış olduğunu bir kez daha göstererek taraftardan alkış aldı. Önceki maçlara göre taraftar sayısında düşüş yaşandığı görülen mücadeleyi kazanarak hem evindeki yenilmezlik serisini sürdüren mavi beyazlı takım, hem de ilk sıradaki Ümraniyespor ile puan farkını korumayı başararak şampiyonluk kovalamaya devam edeceğini gösterdi. eknik direktör Erkan Sözeri, takımı tam olarak tanımamasına rağmen 4 maçta biri kupa maçı olmak üzere 3 galibiyet 1 mağlubiyet alarak başarılı bir grafik çizdi.

 

MİLLİ MAÇ ARASI İLAÇ GİBİ GELECEK

 

Ligin 4. Haftasında Muzaffer Bilazer´İn istifası sonrası takımın başına getirilen İstedikleri oyunun sahaya yansıtılması için zamana ihtiyaçları olduğunu söyleyen Erkan Sözeri´ye, milli maç arası ilaç gibi geldi.  A Milli futbol takımının Arnavutluk ve Fransa maçları nedeniyle bu hafta lig maçları oynanmayacak. Milli maç arasını iyi değerlendirmek isteyen Erkan hoca ve ekibi, mavi beyazlı futbolculara taktik ağırlıklı idmanlar yaptıracak. Futbolcular ve teknik heyetin uyum sorunu ve kondisyon eksikliğini gidermek için bol zamanı olacak. BB Erzurumspor, 19 Ekim´de deplasmanda karşılaşacağı Menemen Belediyespor maçına 10 günlük bir zaman diliminde her gün teknik ve taktik ağırlıklı antrenmanlar yaparak hazırlanacak. Mavi beyazlı takım, Menemen Beldiyespor maçını da kazanarak deplasmanda galip gelememe sorununa son vermek istiyor.