Dadaşlar Antalya'da güç depoluyor

Dünkü antrenmanın sabah bölümünde kuvvet çalışan futbolcular, öğleden sonraki bölümde ise taktik idmanı yaptılar.

Tarih: 06.01.2023 17:29
Dadaşlar Antalya

Sinan AYDIN

Erzurumsporlu futbolcular, Antalya kampını 5'inci günüde çalışmalarını sürürüyor. Dünkü antrenmanın sabah bölümünde kuvvet çalışan futbolcular, öğleden sonraki bölümde ise taktik idmanı yaptılar. Mavi Beyazlı futbolcular için Antalya kampı dolu dolu geçiyor. Erzurumsporlu futbolcular, sıcak ve güneşli havada bol bol güç ve enerji depolayarak ikinci devreye hazırlanıyor.

FİTNESS SALONUNDA KUVVET ÇALIŞTILAR

Dünkü gerçekleşen antrenman programının sabah bölümünde fitness salonunda kuvvet çalışması yapan futbolcular, programın öğleden sonraki bölümünde ise taktik çalışması yapıp kendi aralarında maç yaptılar. Kazanan takımın galibiyet pozu verdiği antrenmanlarda, futbolcuların keyifli halleri teknik heyet ve yönetiiclerin yzünü güldürüyor. 

TAHTA KONUSUNDA SESSİZLİK HAKİM

Kısıtlı kadrosu ile ligin ikinci yarısına hazırlanan ve transfer tahtasının açılıp açılmayacağının belli olmadığı Erzurumspor'da, taraftarların endişeli bekleyişi ise sürüyor. Kulüp Başkanı Ahmet Dal'ın tahtanın açılması için yoğun çaba sarfettiği öğrenilirken, Onursal Başkan Mehmet Sekmen'in, taraftarın '' Açarsa Tahtayı Sekmen Açar'' çağrısına nasıl bir cevap vereceği ise merakla bekleniyor. Mavi Beyazlılar,  Antalya Kumluca’da 13 Ocak’a kadar kamp yaptıktan sonra İstanbul’a geçerek 15 Ocak'ta Pendikspor ile ikinci  yarının ilk maçını oynayıp Erzurum'a dönecek.