Dadaşlar Aybaba'dan cevap bekliyor!

Sosyal medyada yazılıp çizilen isimlerin birçoğunu yalanlayan BB Erzurumspor yönetimi, Samet Aybaba ile görüştüklerini ve Aybaba'dan gelecek cevabı beklediklerini bildirdiler.

Tarih: 28.01.2022 18:21
Dadaşlar Aybaba

Sinan AYDIN 

Spor Totot 1.Lig'de şampiyonluk mücadelesi veren BB Erzurumspor, Erkan Sözeri'den boşalan teknik direktörlük koltuğu için isim arayışlarını sürdürüyor. Gerek Süper Lig ve gerekse TFF 1. Lig'de teknik direktör enflasyonunun yaşandığı şu günlerde, Erzurumspor içinde bir çok isim yazılıp çiziliyor. Son olarak Egemen Korkmaz isminin ortaya atılması sonrası  bu ismi yalanlayan BB Erzurumspor yönetimi, son olarak Samet Aybaba ile görüştüklerini, Aybaba'dan gelecek cevabın beklendiğini bildirdiler.

GÖRÜŞÜLEN İSİMLERDEN BİR KISMI OLUMSUZ CEVAP VERDİ

Erkan Sözeri ile yollarını ayıran Erzurumspor yönetimi, yeni teknik direktör konusunda görüştüğü isimlerden olumlu yanıt alamamıştı. Bandırma maçından alınan mağlubiyet sonrası Teknik direktör Erkan Sözeri ile sözleşmeyi fesh eden mavi beyazlı yönetim, Milli aradan doğan boşlukta yeni teknik direktör arayışlarına girişmişti. Listede Bulunan Ertuğrul Sağlam, Samet Aybaba, Ünal Karaman ve Çağdaş Atan gibi isimler ile görüşme yapan yönetim, dört teknik adam yapılan görüşmelerden sadece Samet Aybaba'dan ''düşünüp cevabıı vereyim'' yanıtını almıştı. Piyasada boşta olan teknik direktör sayısının az olması ve buna paralel olarak listede bulunan teknik adamlarından Süper ligden teklif beklemeleri nedeniyle yeni teknik direktör konusu, şuan itibarıyla tam bir bilmeceye dönüşmüş durumda. Yalçın Koşukavak ve İrfan Buz isimlerinin de listeye dahil olduğu ancak şuana kadar prensipte anlaşılan bir isim olmadığı öğrenildi.