Dadaşlar bugün topbaşı yapıyor

Çaykur Rizespor karşısnda altın değerinde 1 puan alan Erzurumspor kafilesi, yaklaşık 1 aylık ayrılığın ardından Erzurum'a döndü. 1 günlük izin verilen futbolcular bugün topbaşı yapıyor.

Tarih: 11.04.2023 10:28
Dadaşlar bugün topbaşı yapıyor

Günebakış/Sinan AYDIN 

Spor Toto 1. Lig’in 32. haftasını Adanaspor'un ligden çekilmesi sonrası maç yapmadan geçireceği için 1 gün izne ayrılan futbolcular, 33. hafta karşılaşacakları Manisaspor maçının hazırlıklarına bugün başlayacaklar. İstanbul'da konuk ettiği Çaykur Rizespor ile 1-1 berabere kalarak çok önemli 1 puanı hanesine yazdıran Erzurumspor kafilesi, sabaha doğru Erzuruma geldi. 

1 GÜNLÜK İZİN SONRASI BUGÜN TOPLANIYORLAR

Yaklaşık 1 aylık hasretin ardından memlekete dönen Erzurumspor'da, teknik direktör Hakan Kutlu futbolcularına 1 gün izin verdi. Pazartesi gününü istirahat ederek geçiren futbolcular, bugün tesislerde toplanarak Manisa FK maçının hazırlıklarına başlayacaklar. Adanaspor maçından hükmen galip ayrılacağı için puanını 30' yükseltecek olan Erzurumspor, Manisaspor maçını kazanarak küme düşme pıtasından uzaklaimak istiyor. 

MAÇIN HANGİ STADYUMDA OYNANACAĞI HENÜZ BELİRSİZ

Bu arada Manisspor maçının hangi stadyumda oynanacağı ise henüz netlik kazanmadı. Erzincanspor"un stadyumunda oynanması beklenen maçı, türnikeler yetişmez ise yine İstanbul'da oynanacak. İstanbul'da oynanması halinde ise ya Pendik ya da Eyüpspor'un stadyumunda oynanacak. 

GURBETTEKİ TARAFTARA TEŞEKKÜR

Bu arada Erzurumspor Kulübü, sosyal medya hesaplarından bir açıklama yaparak Eyüp stadyumunda kendilerine verdikleri destek için teşvkkür ett. İstanbul'da yaşayan dadaşlar, iftar saati olmasına rağmen Eyüp stadyumunu doldurum 90 dakika boyunca takımlarına destek vererek 1 puan alınmasında önemli rol oynadılar. Kahramanmaraş merkezli deprem sonrası Kazım Karabekir stadyumu hasar aldığı için iç saha maçlarını gurbette oynayan ve son 3 iç saha maçını İstanbul'da oynayan Erzurumspor, zorlu bir sezonu kümede kalarak geçirmek istiyor.