Dadaşlar İstanbul'da toplanıyor

Bandırmaspor maçı iki gün izin verilen futbolcular, bugün İstanbul'da toplanaran Sakaryaspor maçının hazırlıklarına başlayacaklar.

Tarih: 27.04.2023 09:23
Dadaşlar İstanbul

GÜnebakış/Sinan AYDIN 

Spor Toto 1. ligin 35. haftasında İstanbul'da Sakaryaspor ile karşılaşacak olan Erzurumspor, bu maçın hazırlıklarına bugün başlıyor. Bandırmaspor  maçında alınan muhteşem galibiyet sonrası teknik direktör Hakan Kutlu tarafından futbolulara 2 gün izin verilmişti. Mavi Beyazlı ekip, evinde oynaması gereken maçı İstanbul'da Eyüpspor'un stadında oynayacağı için, futbolcular bugün İstanbul'da toplanarak Sakaryaspor maçıın hazırlıklarına başlayacaklar. 

İSTANBUL'DAKİ DADAŞLAR HAYDİ MAÇA

Deplasmanda Bey Çimento Bandırmaspor'u muhteşem bir geri dönüş sonrası 2-0 geriden gelip 4-2 mağlup eden Erzurumspor'da hedef Sakaryaspor'dan da puan yada puanlar alarak küme düşme potasından uzaklaşmak. Çok önemli bir maça çıkacak olan Erzurumspor'da, futbolcular İstanbulda yaşayan Erzurumluları maça davet ediyor. Kümede kalma adına Sakaryaspor'u yenmek isteyen futbolcular, taraftarının desteği ile bu maçtan galip ayrılmak istiyor. Spor Totot 1. Ligin 35. haftasında Erzurumspor ile Sakaryaspor karşı karşıya gelecek. 1 Mayıs Pazartesi günü saat 20.00'da oynaacak olan maçın hakem triosu henüz açıklanmadı.