Dadaşlar kenetlendi

İstanbulspor maçının hazırlıklarını sürdüren BB Erzurumspor'da, camia yarın oynanacak olan maça kilitlendi. Tek hedef ikinci maça avantajlı gidecek bir skorla sahadan galip ayrılmak.

Tarih: 23.05.2022 17:11
Dadaşlar kenetlendi

Sinan AYDIN

Süper Lige yükselme adına play-off yarı final ilk maçında yarın İstanbulspor ile karşılaşacak olan BB Erzurumspor, bu maçın hazırlıklarını sürdürüyor.Büyük heyecanla Çarşamba gününü bekleyen camia, maça odaklanmış durumda. BB Erzurumspor, ilk maçta evinde ağırlayacağı İstanbulspor maçının hazırlıklarını kendi tesislerinde sürdürüyor.

MUZAFFER HOCA İLK MAÇTA İŞİ BİTİRMEK İSTİYOR

Teknik patron Muzaffer Bilazer, daha önce yendiği rakibi İstanbulspor'u eli boş göndermenin planlarını yapıyor. Rakibi iyi tanıyan Muzaffer hoca, final için ilk maçta işi bitirmek istiyor. Kulüp tesislerinde oyuncuları ile kısa bir toplantı gerçekleştiren Muzaffer Bilazer, "Artık hiçbir mazeretimiz yok. Kazanmaktan başka çerimiz de yok. Rakip kim olursa olsun Erzurumspor'u Süper Lige çıkarmak adına elimizden geleni yapmaya mecburuz. Bu büyük camia sizlerden şampiyonluk bekliyor. Eminimki sizlerde bunu başarmak için elinizden geleni yapacaksınız. Sizlere güvenimiz tam"dedi.

FUTBOLCULAR DA TARAFTAR DA HAZIR

Muzaffer hoca ve yardımcıları nezaretinde teknik ve taktik antrenman yapan futbolcular, şampiyonluk için kenetlendiler. Morallerin yerinde olduğu mavi beyazlı takımda, dün taktik ağırlıklı idman yapıldı. Muzaffer hoca, İstanbuspor maçında sahada görmek istediği oyun kurgusunun provasını yaptırdı. İlk maçta avantajlı bir skorla sahadan galip ayrılmak isteyen Muzaffer Bilazer, bu kapsamda antrenmanlar yaptırdı. Antrenmanlarda futbolcuların keyifli halleri, teknik heyet ve yönetimi sevindiriyor. Futbolcular da taraftarlarda yarın oynanacak maça hazır.