Dadaşlar maça hazır

BB Erzurumspor, bugğün oynanacak olan Keçiörengücü maçı hazırlıklarını tamamlayarak maç saatini beklemvye başladı. Taraftarın stadyumu doldurması bekleniyor.

Tarih: 13.05.2022 17:41
Dadaşlar maça hazır

Sinan AYDIN

Süper Toto 1. ligin 37. haftasında bugün evinde Ankara ekibi  Kiörengücü'nü konuk edecek olan Büyüehir Belediye Erzurumspor, bu maçın hazırlıklarını tamamladı. Yüksek İrtifa Kamp merkezinde dün yapılan son antrenmanda, futbolcular taktik çalıştı.

MUZAFFER HOCA TÜM PLANLARINI GALİBİYET ÜZERİNE YAPIYOR

Evinde sezonun son maçını oynayacak olan mavi beyazlı takım, üç puan alarak play-off'ta avantaj yakalamak istiyor. Teknik Direktör Muzaffer Bilazer, oyuncuları ile yaptığı toplantıda bu maçtan mutlaka galibiyetle ayrılmalarını istedi. Muzaffer hoca, dünkü idmanda Kiörengücü maçının provasını yaptırdı. Rakibin hücum hattının etkinliğini bilen Muzaffer hoca, savunma oyuncularını hata yapmamarı konusunda uyardı.

AYKUT OYNAYABİLİR

Dünkü antrenmanda Aykut Demir'in tam motive bir şekilde çalışmalara katıldığı görüldü. Teknik Direktör Muzaffer Bilazer'in hazır olması halinde Aykut'a maç eksiği olduğu için ilk 11'de görev vermek istediği öğrenildi. Aykut Demir'in maç eksiğini kapatıp hazır olması halinde, play-off maçlarında Mustafa Yumlu ve Mustafa Akbaş ile birlikte savunma üçlüsünde görev alması bekleniyor.

PLAY-OFF AŞKINA HERKES MAÇA

Ligi üç yada dördüncü sırada bitiren takımların play-off maçlarında ikinci maçı evinde oynama avantajına sahip olacak olması, BB Erzurumspor'un Kiörengücü maçından galibiyetle ayrılmasının önemini gözler önüne seriyor. Avantajı kullanmak isteyen Muzaffer hoca ve talebeleri, taraftarı ile beraber iç sahada tur atlayıp finale kalmak istiyor. Bu kapsamda play-off öncesi tüm taraftarların Kiörengücü maçında Kazım Karabekir stadyumunu doldurmaları isteniyor. Bugün saat 16.00'da Kazım Karabekir Stadyumu’nda konuk edeceği Ankara temsilcisini eli boş göndermek isteyen BB Erzurumspor, dolu tribünler karşısında 3 puan almak istiyor.