Dadaşlar Samsun'a çıkarma yaptı

BB Erzurumspor kafilesi, özel uçakla Samsun'a uçtu. Uçakta, Erzurumdan götürülen birkısım spor muhabiri de var.

Tarih: 22.10.2021 18:52
Dadaşlar Samsun

Sinan AYDIN 

TFf 1. Linin 10 haftasında bugün Samsunspor ile karşılaşacak olan BB Erzurumspor, bu maçın hazırlıkarını dün tamamlayarak uçakla Samsun'a gitti. Özel uçakta, yöneticilerin yanı sıra Erzurumdan bir grup basın memnsubu da Samsun'a götürüldü.

CAMİA KENETLENMİŞ DURUMDA

Samsunspor ile zorlu 90 dakikaya çıkacak olan BB Erzurumspor, bu karşılaşmadan da galip ayrılarak seri yakalamak istiyor. 6-2 sonuçlanan farklı Altınordu galibiyeti sonrası morallerin üst seviyede olduğu mavi beyazlı camiada, müthiş bir kenetlenme hakim. Farklı galibiyet sonrası yöneticilerin özel uçak jesti yaptuğı futbolcular, Samsun maçından puan yada puanlar çıkararak yöneticilere teşekkür etmek istiyor. Dün Samsun'a giden Erzurumspor'da, Mustafa Yumlu'nun cezasının sona ermesi ve Estrelanın da oynayacak olması teknik heyetin yüzünü güldürüyor.

ERKAN HOCADAN REHAVET UYARISI

Altınordu maçında sakatlanan Mustafa Akbaş'ın durumu ise maç saatinde belli olacak. Samsunspor'u üst üste alınan başarısız sonuçlar sonrası yaralı aslana benzeten Teknik Direktör Erkan Sözeri'nin, futbolcularına dikkatli olmalarını ve rehavete kapılmamarını istediği öğrenildi. Rakiplerinin yeni hocası Fuat Çapa ile ilk maçını kazanmak isteyeceğini bilen Sözeri, bu doğrultuda tedbirler alıyor. TFF 1. Ligin 10 haftasında Yılport Samsunspor ile Büyüehir Belediye Erzurumspor bugün akşam saat 19.00'da Samsun 19 Mayıs Stadyumunda karşı karşıya gelecek. Mücadeleyi, Adana bölgesinden Caner Ak yönetecek.