Dadaşlar yoluna kayıpsız devam etmek istiyor

Neşe içinde geçen antrenmanlarda, teknik direktör Erkan Sözeri futbolcularına Tuzlaspor maçına özel taktik çalıştırıyor.

Tarih: 26.11.2021 18:49
Dadaşlar yoluna kayıpsız devam etmek istiyor

Sinan AYDIN

Pazartesi günü Tuzlaspor’la çok önemli bir maça çıkacak olan BB Erzurumspor, bu maçın hazırlıklarını sürdürüyor. Neşe içinde geçen antrenmanlarda, teknik direktör Erkan Sözeri futbolcularına taktik çalıştırıyor. Spor Toto 1. Ligin 14. haftasında 29 Kasım Pazartesi günü Tuzlaspor ile karşılaşacak olan mavi beyazlı takım,  bu maçını da kayıpsız gmek istiyor.

ERKAN HOCADAN REHAVET UYARISI

Takımdaki forma rekabeti tavan yaparken, futbolcular kadroda yer bulmak için ter döküyor. BB Erzurumspor tesislerinde devam eden antrenmanlarda, bazı futbolcuların atkı ve bere takarak soğuktan korundukları gözlendi. Dadaşların teknik patronu Erkan Sözeri, Boluspor maçının ikinci devresinde yaşanan rehavetin Tuzlaspor maçında da yalanmaması için önlemler alıyor, oyuncuları ile sık sık konuşmalar yapıyor.

BOL BOL TAKTİK ÇALIŞIYORLAR

Erkan hoca, antrenmanlarda bol bol Tuzlaspor maçınz özel taktik çalıştırıyor, şut antrenmanı yaptırıyor. Erzurumspor'un amacı, Tuzla deplasmanında çıkışını sürdürmek ve hanesine yeni bir galibiyet eklemek olacak. Spor Toto 1. ligin 14. haftasında, 29 Kasım Pazartesi günü Tuzlaspor ile Büyüehir Belediye Erzurumspor karşı karşıya gelecek. Vefa stadında saat 20:00'da oynanacak olan karşılaşmayı, İzmir bölgesinden Davut Dakul Çelik yönetecek. Çelik'in yardımcılıkları ise Suat Güz ve Mehmet Akıncık yapacak. Karşılaşmanın 4. hakemi ise Eren Özyemişoğlu.