Dadaşlar'ın gözü tahtada!

Ligin başlamasına 1 hafta kaldı ancak transfer tahtasının açılması konusunda hiçbir gelişme yok. Taraftar endişeli, camia başkan Ahmet Dal'dan gelecek müjdeli bir haber bekliyor.

Tarih: 09.08.2022 10:14
Dadaşlar

Sinan AYDIN

Birçok takım kadrosunu güçlendirdiancak Erzurumspor hala yerinde sayıyor. 3 Ağustos'ta yapılan kongrede görve gelen yeni yönetim de transfer tahtasının açılması için henüz bir yol alamadı. Liglerin başlamasına 1 hafta kaldı ancak Dadaşlar endişe içinde bekliyor.

HAZIRLIK MAÇLARI HAYAL KIRIKLIĞI YARATTI

Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Erzurumspor, yeni sezon hazırlıklarını kendi tesislerinde sürdürüyor. Transfer tahtasının hala açılamaması nedeniyle elindeki mevcut oyuncularla antrenmanlar yapan Muzaffer Bilazer, her ne kadar sezonu bol antrenman yaparak verimli geçirdiklerini söylese de, spor kamuoyu bazı bölgelerde A takımda oynayacak oyuncu eksikliği olduğu için antrenmanların da istenilen verimde geçmeyeceği konusunda hemfikir.  Cumartesi günü son hazırlık maçını 24 Erzincanspor ile yapan Erzurumspor, as kadro ile tek kale maç çıkarıp 2-0 öndeyken, Muzaffer hocanın alt yapıdan A takıma dahil edilen gençleri saha sürmesi sonrası maçı 2-2 berabere bitirdi. Altyapıda gelen gençlerin hayal kırıklığı yaratması, tahtanın açılmasını daha zaruri kıldı.

BAŞKAN DAL ÇABA HARCIYOR AMA ...

Erzurumspor Başkanı Ahmet Dal transfer tahtasını açmak için yoğun mesai harcıyor ancak kaynak bulamadığı için o da çaresiz kalıyor. Başkan Dal'ın taraftarlara şuana kadar tahtanın açıldığına dair bir müjde verememiş olması da, kara kara düşündürüyor. Güçlü kadrolar kuran takım sayısının çok fazla olması nedeniyle bu yıl belkide tarihinin en zor sezonunu geçirecek olan Spor Toto 1. Lig'de, Erzurumspor'un mevcut kadrosu ile ligde tutunmasına mucize gözyüle bakılıyor. O nedenle Erzurumspor yönetiminin tahtayı 'ama öyle ama böyle' mutlaka açmak zorunda olduğu belirtiliyor. Camianın bir başka endişesi ise, son günün beklenilmesi. Ortak görüş; yönetimin tahtayı açmak için transferin son günü olan 8 Eylül tarihini bekleyerek te büyük bir yanlışa düşeceği yönünde. Çünkü bu arada kaybedilen maçların ikinci devre telafisi olmayacağı görüşü hakim.