Dadaş´ta hedef seriyi bozup seri yakalamak

Erzurumspor´da hedef Keçiörengücü´nün sahasındaki 1,5 yıllık yenilmezlik serisine son verip seri galibiyetler yakalamak için çıkışa geçmek.

Tarih: 01.01.0001 00:00
Dadaş´ta hedef seriyi bozup seri yakalamak

-ÖZEL-

 

Sinan AYDIN

BB Erzurumspor, milli maçlar nedeniyle verilen aranın sona ermesi sonrası, bugün Ankara´da zor bir deplasman maçına çıkıyor. TFF 1. Ligin 4. Haftasında deplasmanda Keçiörengücü ile karşılaşacak olan Erzurumspor, 1,5 yıldır sahasında yenilmeyen Ankara ekibini yenerek seri yakalamak istiyor. Teknik Direktör Muzaffer Bilazer yönetiminde Keçiören maçına sıkı bir şekilde hazırlanan mavi beyazlı takımda, moraller yüksek. Son antrenmanını Perşembe günü yapan futbolcular, dün uçakla Ankara´ya gitti. Kalacakları otele geçen kafile, Keçiörengücü´nün sentetik çim olan sahasında ter antrenmanı yaparak maç saatini bekleyecek.

TEK ENDİŞE MAÇIN OYANANACAĞI SAHA

Mavi beyazlı takımda en büyük endişe, maçın oynanacağı sentetik çim saha. Hafta içerisinde yaptığı basın toplantısında sentetik çim sahada oynayacakları için zorlanacaklarına vurgu yapan teknik direktör Muzaffer Bilazer, hiçbir mazerete sığınmadıklarını ve galibiyete odaklandığını söylemişti. Futbolcularını sentetik sahaya alıştırmak için hafta içinde zaman zaman sentetik sahada antrenman yaptıran Muzaffer Bilazer, antrenmanlarda göz dolduran Obertan, Cenk Ahmet, Homroun, Rashad, İbrahim Akdağ ve Osman Çelik gibi yıldız isimlerine güveniyor. Gerek futbolcuların ve gerekse teknik heyetin tek endişesi, sentetik çim sahada oynanacak olan maçta, olası bir sakatlık durumunun yaşanması. Bu nedenle futbolcular, sahaya iki kat temkinli çıkacak.

ADANASPOR MAÇINA MORALLİ ÇIKMAK İSTİYORLAR

Tamamen galibiyete odaklanan Erzurumsporlu futbolcular, Keçiörengücü´nü mağlup ederek bu takımın 1,5 yıllık yenilmezlik serisine son vermek istiyorlar. Takımda ortak görüş, Keçiörengücü maçından alınacak galibiyetle takımın seriye geçeceği yönünde. Futbolcular ve teknik heyet, Ankara´dan 3 puanla dönü önümüzdeki hafta Cuma günü akşam saat 19:00´da Kazım Karabekir stadyumunda karşılaşacakları Adanaspor maçına moralli çıkarak galibiyeti sürdürmek. Keçiörengücü´nün orta sahasının iyi olması nedeniyle farklı bir oyun planı kurgulayan teknik direktör Muzaffer Bilazer´in ??önce durdur sonra vur´´ taktiğini uygulaması bekleniyor.