"Değişim" isteyen gençlere "yenilenme" önerdi

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin gençlik kolları il başkanları ile parti genel merkezinde düzenlenen toplantıda bir araya geldi.

Tarih: 17.07.2023 15:59 Güncelleme: 17.07.2023 16:07

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve partisinin gençlik kolları il başkanları ile toplantısında gündem değişim çağrılarıydı. Kılıçdaroğlu, değişim isteklerine karşılık yenilenme vurgusu yaptı.

Seçimden sonra gençlik kolları başkanlarıyla düzenlenen ilk toplantı basına kapalı yapıldı. Parti içindeki değişim tartışmalarına ilişkin kılıçdaroğlu'nun "Kırgınlık, küskünlük yok" dediği belirtildi.

KILIÇDAROĞLU TOPLANTIDA İMAMOĞLU'NU ELEŞTİRDİ Mİ?

Toplantıda Kılıçdaroğlu isim vermeden Ekrem İmamoğlu'nu eleştirdi. Kılıçdaroğlu'nun toplantıda rahatsızlığını dile getirdiği videoda İmamoğlu, seçimin ikinci turunun bitmesinin hemen ardından 29 Mayıs'ta "Değişmeyen tek şey değişimdir" demişti. Kılıçdaroğlu'nun "Seçimin acısı soğumadan rahatsız edici bazı videolar yayınlandı" ifadelerini kullandı.

"SEÇİM SONRASI SİZE, YÖNETİME İNANCIMIZI KAYBETTİK"

İki gençlik kolları il başkanının ise "Seçimden sonra inancımızı kaybettik, hem size hem yönetime karşı" dediği belirtildi.

CHP LİDERİ'NDEN GENÇLERE "EREN ERDEM" SAVUNMASI

Kılıçdaroğlu'nun neden rahatsız olduklarını sorması üzerine başkanların, Eren Erdem'in ekibi ile ilgili şikayetlerini anlattığı belirtiliyor. Kılıçdaroğlu'nun bunun üzerine ‘"Gençleşme istemiyor muydunuz? Eren Erdem MYK'daki en genç isimlerden biri" dediği öne sürüldü.

Gençlik kolları başkanları toplantı sırasında Kılıçdaroğlu'na il başkanlarının seçim sürecinde çalışmadıklarını, kurultay hesabı yaptıklarını söyledi. Kılıçdaroğlu ise bu söylenenlere inanmadığını belirtti

.  

HABER MERKEZİ