Deniz Feneri, yoksula umut oluyor

Deniz Feneri Derneği Erzurum Doğu Anadolu Bölge Lojistik Merkezi Müdürlüğü ihtiyacı olan ailelere el uzatan ve yaralara merhem oluyor.  Deniz Feneri Derneği, yardımlarına devam ediyor.

Tarih: 17.01.2024 10:48
Deniz Feneri, yoksula umut oluyor

www.erzurumgunebakis.com/ İhsan Kumru 

Deniz Feneri Derneği olarak yoksulların ve kimsesizlerin umut ışığı olmaya devam edeceklerini ifade eden Deniz Feneri Derneği Erzurum Doğu Anadolu Bölge Lojistik Merkezi Müdürü Sait Aksoy,  yapılan yardımlarla ihtiyaç sahibi kişilere zor günlerinde sıcak bir el uzattıklarını söyledi.

Aksoy,” Hayatın sularında yaşam mücadelesi veren insanlara; bir ışık, bir umut oluyor Deniz Feneri Derneği boğulmak üzere olan insanları çekip çıkartıyor fırtınalı sulardan. Kol oluyor, kuvvet oluyor, kıyı oluyor kucak açıyor onlara. Kürek çekmeyi kulaç atmayı gösteriyor. Hayatın sularına tutunmayı, pozitif sularda yüzmeyi öğretiyor. Derneğimiz 81 ilde 20 yıldır yardım yapıyor. Sokak aralarında unutulmuş terkedilmiş, kimsenin haberi olmayan aileleri buluyoruz ve gereken yardımları yapıyoruz. Bereketin ve iyiliklerin çoğaldığı bu Ramazan ayında da Doğu Anadolu Bölgesi’nin birçok ilinde olduğu gibi yoksul ailelerimize bağışçılarımızın hayırlarını ulaştırdık. Sevinçli yüzler ve gözler gördük. Bizler hayırseverler ile ihtiyaç sahipleri arasında bir köprüyüz. Yardımların sürekliliği için desteğini esirgemeyen hayırseverle teşekkür ediyoruz. Deniz Feneri Derneği olarak, yurt dışı yardımlarını yapmaya devam ederken, yurt içindeki yoksul vatandaşlarımızı da unutmadık, ihtiyaç sahibi ailelerin ihtiyaçlarını gidermeye devam ediyoruz. Temsilciliğimiz yapmış olduğu çalışmalarla diğer illere de örnek olmaya devam ediyor. İyilik hareketinin her geçen gün büyüyerek yurt içi ve mazlum coğrafyalarda ülkemiz insanının iyiliklerini ulaştırıyoruz. “