Deniz Türüç transferi itiraf etti! Beşiktaş ve Şenol Güneş sözleri...

Süper Lig ekiplerinden Rams Başakşehir'de forma giyen Deniz Türüç hakkında flaş bir gelişme yaşandı.

Tarih: 09.09.2023 15:17
Deniz Türüç transferi itiraf etti! Beşiktaş ve Şenol Güneş sözleri...

Yaz transfer sezonunun bitimine sayılı günler kala iddiaların ardı arkası kesilmiyor. İsmi son günlerde Beşiktaş ile anılan Rams Başakşehir'in tecrübeli oyuncusu Deniz Türüç, bu duyumlara Exxen'de yayımlanan Konuşanlar programında açıklama getirdi. Öte yandan 30 yaşındaki futbolcu, Beşiktaş ve Şenol Güneş hakkında dikkat çeken bir itirafta bulundu.

 

BÜYÜK TAKIMLARDA OYNADI

Futbol kariyerine Twente'de başlayan Deniz Türüç, daha sonra Graafschap'a transfer oldu. Başarılı performansından sonra Go Ahead Eagles'e giden Türüç, 2015 yılında 700 bin euro karşılığında Kayserispor'a transfer oldu.

Sergilediği performanstan sonra dev takımları peşine takan Türüç, 2019 yazında Fenerbahçe ile Galatasaray arasında yaşanan transfer yarışının ardından Kadıköy'ün yolunu tutmuştu. Tecrübeli futbolcu Fenerbahçe'de geçirdiği dönemin sonunda Başakşehir'e bedelsiz transfer oldu.

 

Deniz Türüç transferi itiraf etti Beşiktaş ve Şenol Güneş sözleri...

 

SEZON PERFORMANSI

Geride kalan sezon Başakşehir forması ile toplam 49 resmi maça çıkan Deniz Türüç, söz konusu maçlarda 10 kez rakip fileleri sarsmayı başardı. Tecrübeli futbolcu bunun yanında takım arkadaşlarına da 7 kez gol pası verdi.

ŞENOL GÜNEŞ: BEĞENDİĞİM BİR OYUNCU

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Deniz Türüç hakkında konuşmuştu. Tecrübeli teknik adam, "Deniz Türüç, beğendiğim bir oyuncu. Zaten milli takıma daha önce aldığım bir oyuncu. Kayseri'deyken almıştım. Değişen bir şey yok. Her iki kenarda oynayabilecek, forvetin arkasında oynayabilecek, zaman zaman sıkıştığında beke alınabilecek bir oyuncu ama şu anda bizim transferle ilgili bir düşüncemiz yok. Zannediyorum Başakşehir'in bir talebi var ondan dolayı gündemde. Bilmiyorum belki menajerler söylemiştir ama Umut da bizim için değerli bir oyuncu. Bırakmak istemiyorum. Beşiktaş, ona değer verdi ve para verdi. Gitmesini istemiyorum. Gitmek isterse bunun ekonomik yönü de var konuşulur" sözlerini kullanmıştı.

 

Deniz Türüç transferi itiraf etti Beşiktaş ve Şenol Güneş sözleri...

 

TRANSFERİ İTİRAF ETTİ

Katıldığı programda Deniz Türüç, Beşiktaş'a transfer durumu ile ilgili soruya şu cevabı verdi:

'Beşiktaş'a transferim ile ilgili bir şeyler var ama kesin bir durum yok. Şenol Güneş ile milli takımda çalıştım. Beşiktaş büyük bir camia.'

İSMİ TRABZON İLE DE ANILMIŞTI

30 yaşındaki tecrübeli oyuncu Deniz Türüç'ün ismi kısa bir süre önce Trabzonspor'la da anılıyordu.

 

Deniz Türüç transferi itiraf etti Beşiktaş ve Şenol Güneş sözleri...

HABER MERKEZİ