Depremzede Erzurumspor Rize'ye git

Hakan Kutlu yönetiminde kendi tesislerinde Ankara Keçiörengücü maçı hazırlıklarını tamamlayan Erzurumspor kafilesi, maç için iki gün önceden Rize'ye giderek kampa girdi.

Tarih: 07.03.2023 13:22
Depremzede Erzurumspor Rize

Mavi Beyazlı takım, deprem sonrası şimdilik ev sahibi avantajını kaybetmiş durumda. 

Sinan AYDIN

Spor Toto 1. ligin 25. haftasında Ankara Keçiörengücü ile karşılaşacak olan Erzurumspor kafilesi, bu maçın Erzurmdaki hazırlıklarını tamamladı. Deprem sonrası Kazım Karabekir stadyumunda oluşan çatlaklar nedeniyle maç oynanmama kararı alınması sonrası ev sahibi avantajını kaybeden Erzurumspor, Keçiörengücü maçını oynamayacağı Rize iline gitti. 

SALONDA KUVVET ÇALIŞTILAR

Teknik Direktör Hakan Kutlu yönetiminde kendi tesislerinde çalışmalarını sürdüren mavi beyazlı takım, dün sabaha fitnes salonunda kuvvet çalışması yaptı. Kondisyon yüklenen futbolcular, öğleden sonra ise Rize'ye gittiler. Erzurumspor'da, sakatlığı biten ve düz koşulara başlayan Herolind Shala ile son hazırlık maçında sakatlanarak oyundan çıkan Süleyman Koç’un son durumu maç saatinde belli olacak.

MAÇTAN İKİ GÜN ÖNCE RİZE'YE GİTTİLER

Kazım Karabekir stadyumunun yaşanan depremde hasar alması ve 'maç oynanamaz' raporu verilmesi sonrası, Keçiörengücü maçını Rize'de oynayacak olan Erzurumspor takımı, Çarşamba günü oynayacaı maç için iki gün önceden Rize'ye giderek kampa girdi. Rize'de bugün antrenmanlarına devam edek olan futbolcular, daha maç saatini bekleyecekler.