Depremzedeleri cağ kebapla besliyorlar

Cağ kebabı eti hazırlanıp ateşte pişirildikten sonra, depremzedeler ikram ediliyor. Birçok depremzede ilk defa cağ kebap yediklerini ifade edip Dadaşlara teşekkür ediyorlar.

Tarih: 14.02.2023 12:24
Depremzedeleri cağ kebapla besliyorlar

Sinan AYDIN

Erzurum'dan deprem bölgesine giden gönüllüler ve cağ kebap işletmecileri, bölgedeki vatandaşlara cağ kebabı ikramı ederek büyük alkış alıyorlar. Kahramanmaraş'ta meydana gelen ve Hatay, Gaziantep, Şanlıurfa, Malatya, Adıyaman gibi şehirlerde felakete neden olan deprem bölgesine Türkiyenin dört bir yanından yardım yağıyor. 

DADAŞLAR YARDIM YAĞDIRIYOR

Depremde kurtulan vatandaşların şu günlerde yaşamlarını kolaylaştırmak için giyim ve gıda yardımları yapılıyor. Deprem bölgesine Erzurum'dan da yardım yağdı. Dadaşlar gönderdikleri yardımların yanında gönüllü olarak ta depremin vurduğu illere gidrek kurtarma ve yardım çalışmalaırna katılıyorlar. Erzurumlular daha çok Kahramanmaraş, Hatay ve Adıyaman'da kurtarma ve yardım çalışmalarına katılıyorlar.

CAĞ KEBAP İKRAMINDA BULUNUYIORLAR

İsmin açıklanmayan Oltulu hayırsever işadamı tarafından Kahramanmaraş’ta depremzedelere Cağ kebabı ikramında bulunuluyor. Cağ kebabı eti vurulup ateşte pişirildiktemn sonra, depremzedeler ikram ediliyor. Birçok depremzede ilk defa cağ kebap yediklerini ifade edip Dadaşlara teşekkür ediyorlar. Bu arada Hatay ve Adıyaman'da da gönüllü vatandaşlar tarafından depremzvdeler cağ kebabı ikram ediliyor.