Deva Partisi Erzurum’da düğmeye bastı!

Deva Partisi Muş Milletvekili Medeni Yılmaz, Deva Partisi Genel Başkan Başdanışmanı Kerem Altun’un katılımlarıyla Deva Partisi, parti binasında toplantı gerçekleştirdi.

Tarih: 04.11.2023 17:29
Deva Partisi Erzurum’da düğmeye bastı!

www.erzurumgunebakis.com / Muhammet YILMAZ 

Toplantıda Yılmaz ve Altun dışında, Deva Partisi Erzurum İl Başkanı Vahit Bingöl, Erzurum İl Teşkilat Başkanları ve Deva Partisi Erzurum İlçe Başkanları da katıldı. 

Toplantı Deva Partisi Erzurum İl Başkanı Vahit Bingöl’ün açılış konuşmasıyla başladı. Bingöl açılış konuşmasında, partiden ayrılanlar, Erzurum’da ki teşkilatlanmalar hakkında Deva Partisi Muş Milletvekili Medeni Yılmaz ve Deva Partisi Genel Başkan Başdanışmanı Kerem Altun’a bilgiler verdi. Konuşmasının sonunda ise Binböl, Köprüköy ve Hınıs ilçelerinin belediye başkan adaylarının kesinleştiğini ve en kısa sürede kongrelerin başlayacağını duyurdu.

Toplantının devamında Genel Başkan Başdanışmanı Kerem Altun, “Erzurum’a geliş sebebimizin aslında 2 nedeni var. Birincisi herkesin bildiği gibi bir seçim atlattık. Bu seçim sonrası genel bir değerlendirmek, ikincisi ise seçim sonrasında ki teşkilatların genel durumunu öğrenmek. Tabi bu arada bazı fireler yaşadık. Bazı kayıplar yaşadık. Kısacası teşkilatların genel durumunu kontrol etmek istiyoruz” ifadelerini kullandı.

Toplantının sonunda ise Yılmaz ve Altun, Deva Partisi Erzurum İlçe Başkanları’nın sorularını yanıtladı.