Devlet babadan fabrikalara destek ziyareti

Vali Okay Memiş, ile yatırım yapan iş insanlarını ziyaret ederek devletin herzaman yanlarında olduğu mesajını verip desteği hissettiriyor.

Tarih: 17.03.2022 17:56
Devlet babadan fabrikalara destek ziyareti

Memiş, dün de Beşler Un ve Yem Fabrikası’nı, Albayrak Şeker Paketleme Tesisi, Yardımcı Boru Fabrikası ve Cem Tekstil’i ziyaret etti.

Sinan AYDIN

Erzurum Valisi Okay Memiş, yoğun programından arta kalan zamanlarında ilde faaliyet gösteren işletmelere ziyaretlerde bulunarak işverenlerle sohbet edip çalışmaları hakkında bilgi alıyor. Memiş, ziyaretlerinde devletin herzaman iş insanlarında olduğu mesajını veriyor. Vali Memiş bu kapsamda 1. Organize Sanayi Bölgesinde(OSB) faaliyet gösteren Beşler Un ve Yem Fabrikası’nı, Albayrak Şeker Paketleme Tesisi'ni, Yardımcı Boru Fabrikası’nı ve Cem Tekstil fabrikalarını ziyaret ederek, yetkililerden çalışmaları ile ilgili bilgi aldı.

ZİYARETLER İKİ TARAFI DA MUTLU EDİYOR

İş adamlarına desteklerini yineleyen Vali Memiş, "Erzurum'u üreten bir şehir haline getireceğiz" dedi. İşverenler de Erzurumda iş yapmaktan dolayı mutlu olduklarını belirtiler. İşverenler Vali Memiş ile bir süre sohbet edip çalışmaları ve sıkıntıları hakkında bilgiler paylaştıktan sonra fikir alışverişinde bulundular. Vali Memiş, ziyaretler esnasında fabrikalarda çalışan işçilerle de selamlaşıp sohbet edip kazasız-belasız çalışmaları temennisinde bulunuyor.  Vali Memiş'in fabrikaları ziyaretleri, ile yatırım yapmış olan iş insanlarını da mutlu ediyor. Vali Memiş’e ziyaretlerinde 1. Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Başkanı Murat Urkuç’ta eşlik etti.