Doğalgazda Yüzde 25 Tasarruf

KURTEK Enerji Şirketi, EKOBA Doğalgaz Tasarruf Aparatının tanıtım semineri ve ön bayilik toplantısını Dedeman Ski Lodge Oteli´nde gerçekleştirdi. Ürün lansmanına ilk olarak kışın en uzun geçtiği Erzurum´da başladıklarını kaydeden Şirket Genel Müdürü Kurtu

Tarih: 01.01.0001 00:00
Doğalgazda Yüzde 25 Tasarruf

Nesrin Çetinkaya

Düzenlenen toplantıda konutların doğalgaz faturalarının kış aylarında en sıkıntılı gündem maddelerinden bir tanesi olduğuna dikkat çeken Şirket Genel Müdürü Kurtuluş İğdeli, özellikle kışı uzun geçiren bölgelerde bu konunun daha fazla gündem teşkil ettiğine vurgu yaptı. 6 yıllık bir araştırma ve onlarca prototip çalışmasının sonucunda ulaşılan ürünün patent hakkının da alındığını ifade iden İğdeli, EKOBA´nın noter huzurunda yapılan performans testinde ise hedefledikleri tasarrufun daha fazlasını yakalamanın haklı gururunu yaşadıklarını dile getirdi. Bu doğrultuda yeterince ısınabilmek için 400 TL fatura ödeyen bir ailenin EKOBA sayesinde aylık 100 TL kazanç sapladığını kaydeden İğdeli, en az 6 ay kombi yakan Doğu Anadolu illerinde bu tasarrufun 600 TL gibi azımsanamayacak bedellere ulaştığını belirtti.

?HEDEFLEDİĞİMİZ TASARRUFUN DAHA FAZLASINI YAKALAMANIN HAKLI GURURUNU YAŞIYORUZ?

Ürünün detaylarını paylaşan İğdeli, ?Konutların doğalgaz faturası, kış aylarının en sıkıntılı gündem maddelerinden bir tanesidir. Özellikle kışı uzun geçen bölgelerde bu konu daha fazla gündem teşkil eder. 6 yıllık bir araştırma ve onlarca prototip çalışmasının sonucunda ulaşılan mükemmel ürünün patent hakkı alındı. EKOBA´nın noter huzurunda yapılan performans testinde ise hedeflediğimiz tasarrufun daha fazlasını yakalamanın haklı gururunu yaşamaktayız. Rakamsal olarak yaklaşık tasarruf hedeflere baktığımızda, yeterince ısınabilmek için 400 TL fatura ödeyen bir ailenin EKOBA sayesinde aylık 100 TL kazanç sağlarken, en az 6 ay kombi yakan Doğu Anadolu illerinde bu tasarrufun 600 TL gibi azımsanamayacak bedellere ulaşmaktadır? diye konuştu.  

?AİLE BÜTÇESİNE SAĞLADIĞIMIZ KATKIYI TÜM TÜRKİYE´YE YAYMAYI HEDEFLİYORUZ?

Ürün sayesinde aile bütçesine sağladıkları katkıyı tüm Türkiye´ye yaymayı hedeflediklerini belirten İğdeli, ?Seminerimize Erzurum özel ve yetkili kombi servislerinin haricinde, bölge illeri Erzincan, Bayburt, Ardahan, Bitlis, Bingöl ve Muş servisleri de katılım gösterdi. Hepsine ayrı ayrı teşekkür ederim. Böylesi bir emeğin doğru uygulanarak hedefe ulaşabilmesinin en önemli emektarlarını servis sorunluları olacaktır. Bunu bilhassa belirtmek isterim. Doğru montaj ve kusursuz çalışmayı yakalayabilmek için ürünün halkımıza sadece servis yetilileri ile ulaştırılmasını çok önemsiyoruz. Bu sayede doğalgaz ihtiyacının tamamını yurtdışından tedarik eden ülkemizin, milli gelirini de ekibimiz ve seriş ortaklarımız ile katkı sağalmanın mutluluğunu yaşıyoruz.  Ürün lansmanına kışın en uzun geçtiği Erzurum ilinde başladık. Yılsonuna kadar diğer tüm illerimizde de yapılacak lansman toplantıları ile EKOBA´yı ülkemizin her bölgesine ulaştıracağız. Bu sayede aile bütçesine sağladığımız katkıyı tüm Türkiye´ye yaymayı hedefliyoruz? ifadelerine yer verdi.