DSİ 8. Bölge Müdürlüğü’nde bayrak değişimi

Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü Barajlar ve HES Dairesi Başkan Yardımcılığı görevini yürütmekte olan Oğuzhan Yavuz, DSİ Erzurum 8. Bölge Müdürlüğü görevine atandı.

Tarih: 21.09.2021 12:05
DSİ 8. Bölge Müdürlüğü’nde bayrak değişimi

Sinan AYDIN

Devlet Su İşler Erzurum 8. Bölge Müdürlüğü görevini yürüten Emrah Köleoğlu, DSİ Aydın 21. Bölge Müdürlüğüne Bölge Müdürü olarak tayin oldu. Köleoğlu, tayin olması nedeniyle veda ziyaretleri kapsamında Erzurum Valisi Sayın Okay Memiş'i ziyaret etti. Vali Okay Memiş, Köleoğlu'na yeni görevinde başarı dileklerinde bulundu. Emrah Köleoğlu'ndan boşalan DSİ Erzurum 8. Bölge Müdürlüğü'ne ise Oğuzhan Yavuz atandı.

DSİ 8. BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ'NE TRABZONLU MÜDÜR

Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son atamalar ile Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü Barajlar ve HES Dairesi Başkan Yardımcılığı görevini yürütmekte olan Oğuzhan Yavuz, DSİ 8. Bölge Müdürlüğü görevine atandı. Trabzonlu olduğu öğrenilen Oğuzhan Yavuz, Erzuruma gelerek DSİ 8. Bölge Müdürlüğü görevine başladı. Oğuzhan Yavuz, Bölge Müdür Yardımcıları ve Şube Müdürleri ile tanışma toplantısı gerçekleştirdikten sonra Erzuurm protokolü ile tanışma tularına çıkmaya başladı.