DSİ Bölge Müdürü Yavuz Köprüköy'e çıkarma yaptı

Bölge Müdürü Oğuzhan Yavuz, Köprüköy ilçesinde 46 bin dekar tarım arazilerini sulayan regülatörü incedi, Deli Çermik çayı ve bazı mahallelerden geçen derelerde son durum kontrolü yaptı.

Tarih: 27.04.2023 09:20
DSİ Bölge Müdürü Yavuz Köprüköy

Günebakış/Sinan AYDIN 

Devlet Su İşleri (DSİ) Erzurum Bölge Müdürü Oğuzhan Yavuz, Bölge Müdür Yardımcımsı, Şube Müdürleri ve Teknik personelleri ile birlikte Köprüköy ilçesinde DSİ'nin sorumluluk sahasında bir diiz inceleme denetimde bulundu. İlk olarak Köprüköy Belediye Başkanı Osman Benli’yi makamında ziyaret eden Müdür Yavuz, çalışmaları hakkında bilgi aldı, Müdürlüğünün çalışmaları hakkında bilgi verip karşılıklı fikir alışverişinde bulundu. 

DELİ ÇERMİK ÇAYINI GEZDİ

Müdür Yavuz, beraberinde Köprüköy Belediye Başkanı Osman Benli, Ak Parti İlçe Başkanı Rıdvan Aras ve Mahalle Muhtarları ile birlikte Köprüköy ilçesi Ağcaşar, Emre, Buğdaylı ve Yağan Mahallelerinde 46 bin dekar tarım arazilerini sulayan regülatörde bir dizi incelemelerde bulundur. Müdür Yavuz, daha sonra ise Köprüköy İlçe Merkezinde bulunan Deli Çermik çayında ve akabinde ise Güzelhisar ile Akçam Mahallelerinde bulunan mahalle merkezinden geçen derelerde bir dizi gezi ve incelemede bulundu.