DSİ Bölge Müdürü Yavuz: 'Milletin derdi bizim derdimiz'

Bölge Müdürü Oğuzhan Yavuz, İlçe Belediye Başkanları, Muhtarlar, Sivil Toplum Örgüt Temsilcileri ve vatadaşları misafir ederek, sorunları dinleyip çözüm odaklı çalışma için bütün birimleri harekete geçiriyor.

Tarih: 22.02.2022 17:01
DSİ Bölge Müdürü Yavuz:

 

Sinan AYDIN

DSİ 8. Bölge Müdürü Oğuzhan Yavuz, Erzurum’a Bölge Müdürü olduktan sonra ilklere imza atmaya devam ediyor. Göreve başladığı günden beri dur durak bilmeyen Müdür Oğuzhan Yavuz, Erzurum başta olmak üzere Erzincan ve Ağrı illerinde devam eden projelerin çalışmalarının koordine edildiği şantiyeleri ve çalışma alanlarını tek tek ziyaret ederek çalışmalarda gelinen seviyeler hakkında bilgi aldı. Bilindiği üzere iklim şartlar ve yoğun kar yağışı sonucu bir çok şantiye mevsim itibari ile kapalı durumda.

PERSONELİNİN GÖNLÜNÜDE KAZANMIŞ DURUMDA

Bunu fırsata çeviren Bölge Müdürü Yavuz, bu süreçte başta İlçe Belediye Başkanları omak üzere Muhtarlar, Sivil Toplum Örgüt Temsilcileri ve vatadaşları misafir ederek, sorunları dinleyip çözüm odaklı çalışma için bütün birimleri harekete geçiriyor. Bununla birlikte DSİ’de çalışan personellerini de çalıştıkları mekanlarda ziyaret eden Bölge Müdürü Yavuz personellerin gönlünüde kazanmış durumda. Yazılı bir açıklama yapan DSİ Bölge Müdürü Yavuz, şunları söyedi: ‘‘ Bilindiği üzere bölgemiz görev sahası Erzurum, Erzincan ve Ağrı illerimizi kapsamaktadır.

''YENİ SEZONA HAZIRLANIYORUZ''

Erzurum başta olmak üzere Erzincan ve Ağrı illerinde devam eden projelerimizin durumlarını sıkı bir şekilde takip etmekteyiz. Ancak mevsim itibariyle bir çok şantiyemiz kapalı durumda. Bizlerde bunu fırsata çevirmek için bu zamanları boş geçirmiyor, yeni çalışma sezonuna daha hızlı bir şekilde başlamak için eksikliklerimiz nerelerde, nerelerde daha hızlı çalışma yürütmeliyiz, hangi proje bölge için daha önemli, projeleri en kısa zamanda faydaya dönüştümek için aciliyet gereken noktalar neresi bunları ekibimiz ile birlikte tek tek her projeyi masaya yatırıyor, kendimize yol haritası belirliyoruz.

''MUHTARLARIMIZIN TALEPLERİNİ TEK TEK DİNLİYORUZ''

Diğer taraftan bu süreçte başta İlçe Belediye Başkanlarımız omak üzere Mahalle Muhtarlarımızı, Sivil Toplum Örgüt Temsilcilerini ve vatadaşlarımızı misafir ederek talepleri not alıyor, ivedilikle karşılanması noktasında da planlı bir çalışma başlatıyoruz. Anlık yapılması ve çözülmesi gereken bir çalışma gerekiyorsada anında ilgili birimlerimizi harekete geçiriyoruz. Gerektiğinde de sahada görmemiz gereken bir çalışma talep edildiğinde de kar kış dinlemiyor. Bizzat yerinde inceleme ve etüd yapıyoruz. Milletimizin derdi bizim derdimizdir. Bizler “İnsanı yaşat ki devlet yaşasın" düsturu ile hareket ederek milletimize hizmet etmekle mükellefiz.

''FIRSAT BULDUKÇA PERSONELLERİMLE HASBİHAL EDİYORUM''

Bununla birlikte zaman zaman kurum personellerimizi çalışma mekanlarında ziyaret ediyor, kendileriyle hasbihalde bulunuyor, dertleri ile dertleniyor, sevinçleri ile seviniyoruz. Huzurlu mutlu insan verimli olur. Her geçen gün yatırım ve projelerle büyüyerek gelişen ülkemizin ekonomisinin ardında ve şehirlerimize kazandırdığımız projelerde en büyük pay çalışanlarımızındır. Dolayısı ile şehrimizin ve ülkemizin kalkınmasına büyük katkılar sağlayan çalışanlarımızın huzurunu ve mutluluğunu sağlamak biz yöneticilere düşüyor. Personelimizin sıkıntısını dinlemek, sıkıntılarını çözüme kavuşturmak bizlerin en önemli görevleri arasında yer almaktadır. Çalışanlarımızın huzuru bizim huzurumuzdur. İşine, ekmeğine sahip çıkarak büyük emek ve özveriyle alın teri ile çalışan bütün personellerimiz bizim baş tacımızdır.’’dedi.

''BASINIMIZIN DEĞERLİ MENSUPLARINA TEŞEKKÜR EDİYORUM''

Son olarak kendilerine her zaman destek veren Basın Mensuplarına teşekkür eden Bölge Müdürü Yavuz,’ Erzurum, Ağrı ve Erzincan ilimizde görev yapan ve projelerimizden kamuoyunun haberdar olmasına vesile olan basınımızın güzide mensuplarına teşekkür ediyorum. İnşallah önümüzdeki günlerde Basın Mensuplarımızla bir araya gelerek 2021 yılının değerlendirmesini ve 2022 yılı hedeflerimizi kendileri ile paylaşacağız.  ‘diyerek açıklamalarını tamamladı.