DSİ Bölge Müdürü Yavuz Şenkaya'ya çıkarma yaptı

Şenkaya ilçesinde çeşitli gezi ve incelemelerde bulunan DSİ Bölge Müdürü, saha çalışmalarını yerinde görüp son durum hakkında ilgililerden bilgi aldı.

Tarih: 08.11.2022 13:11 Güncelleme: 08.11.2022 13:11
DSİ Bölge Müdürü Yavuz Şenkaya

Sinan AYDIN

Devlet Su İşleri (DSİ) Erzurum Bölge Müdürü Oğuzhan Yavuz, Şenkaya ilçesinde çeşitli gezi ve incelemelerde bulundu. Saha çalışmalarını yerinde gören Müdür Yavuz, çalışmalar hakkında bilgiler de aldı. Yavuz, beraberinde Şenkaya Belediye Başkanı Yavuz Bedir ve DSİ Şube Müdürleri ve yüklenici firma yetkilileriyle birlikte ilk olarak 1.567 milyon m³ su biriktirme hacmine sahip olan 5.100 dekar tarım arazisinin sulanmasına hizmet edecek olan Şenkaya Tütenocak Barajında bir dizi incelemelerde bulundu.

BARAJLARI GEZDİ, EKİPLERE BAŞARI DİLEDİ...

DSİ Bölge Müdürü Oğuzhan Yavuz ve beraberindeki heyet daha sonra ise temelden 30 metre yüksekliğinde inşa edilip 1600 dekar zirai arazinin sulanmasına hizmet edecek olan Sarıyar Barajında bir dizi incelemelerde bulundu. Bölge Müdürü Oğuzhan Yavuz, daha sonra ise Şenkaya Leksor deresinde ve Paşalı, Penek, Balkaya mahalleleri Urlu vadisinde bir dizi incelemelerde bulundu. Müdür Yavuz, ziyaretler kapsamında yüklenici firma yetkilileri ve DSİ Şube Müdürlerinden yapılacak çalışmalarda gelinen son nokta ve bundan sonrası için yapılacaklar konsunda bilgiler aldı. Yavuz, ekiplere çalışmalarında başarılar dileyerek ilçeden ayrıldı.