DSİ'nin fedakar personelleri ödüllendirildi

DSİ Erzurum  Bölge Müdürü Oğuzhan Yavuz, geçtiğimiz yıl meydana gelen yangın ve sel afetlerinde fedakarca mücadele eden personelini ödüllendirdi.

Tarih: 17.02.2022 19:37
DSİ

Sinan AYDIN

Türkiye 2021 yılında, depremler yangınlar ve sel afetleri ile yoğun mücadele etti. Özellikle tatil bölgelerindeki yangınlar ile Karadeniz bölgesindeki bazı illerde meydana gelen sel felaketlerine, tüm Türkiye'den ekipler seferber oldu. On binlerce dekar orman alanları yandı, Türkiye gözyaşları iiçinde yangınların sönmesi için dua etti. Bir tarafta orman yangınları devam ederken, diğer tarafta ise özellikle Karadeniz bölgesindeki bazı illerde aşırı yağışlar sonrası sel felaketleri yaşandı.

PERSONEL GEÇ TE OLSA ÖDÜLLENDİRİLDİ

Ölen ve yaralanalar oldu, milyarlarca lira maddi hasar meydana geldi. DSİ Erzurum Bölge Müdürlüğü ekipleri de, yangınlarda ve sel felaketlerinde fedakarca mücadele etti. DSİ Erzurum  Bölge Müdürü Oğuzhan Yavuz, fedakar personeli geç te olsa ödüllendirdi. Yavuz, Bölge Müdür Yardımcıları ve Şube Müdürleri ile birlikte Ülkemizde 2021 yılında meydana gelen Büyük Orman Yangınları ile Doğu ve Batı Karadeniz Taşkın Afetlerinde devlet millet dayanışmasının en güzel örneğini sergileyerek yürütülen çalışmalarda fedakârca mücadele eden personellere düzenlenen kahvaltı sonrası başarı belgelerini taktim etti.