DUALAR GÜLŞAH İÇİN

Kaymakamlık ve Belediye'nin düzenlediği futbol turnavasına, Tortum İlçe Emniyet Müdürlüğü futbol takımının açtığı pankart damga vurdu.

Tarih: 25.11.2022 12:16 Güncelleme: 25.11.2022 12:16
DUALAR GÜLŞAH İÇİN

Belediye Başkanı Muammer Yiğider'in beyin tümörü nedeniyle tedavi gören kızına yönelik ifadelerin yer aldığı pankart, duygulu anlar yaşanmasına neden oldu.

Sinan AYDIN

Erzurum'un Tortum İlçesinin Ak Partili Belediye Başkanı Muammer Yiğider, bugünlerde hasta kızı için şifa bekliyor. Yiğider'in kızı Gülşah, beyninde çıkan tümör nedeniyle, bir süredir İstanbul'da tedavi görüyor. Bugünlerde zor günler giren Başkan Muammer Yiğider, başta Tortum halkı olmak üzere tüm Erzurumluların kızı için dualar göndermesi ile teselli buluyor. Ellerin Gülşah için duaya kalktığı şu günlerde, hasta kıza çok anlamlı bir destek te ilçede dizenlenen futbol turnavasında geldi.    

TORTUMLULAR FUTBOLA DOYDU

Tortum Kaymakamlığı ve Tortum Belediyesi'nin himayelerinde düzenlenen Kurumlararası Futbol Turnuvası, final müsabakalarıyla son buldu. Maçlar kadar İlçe Emniyet Müdürü'nün Polis takımına açtırdığı belediye başkanı Muammer Yiğider'in hasta kızı ile ilgili pankart damga vurdu. Kaymaklamlık ve Belediyenin organizasyonunda süren Futbol Turnuvasında, şampiyon Esnaf ve Sanatkarlar Odası takımı oldu. İlçe Emniyet Amirliği ikinciliği elde ederken, Tortum Adliyesi üçüncü, dördüncü ise Tortum Belediyesi Futbol takımı oldu. Turnuva iki ay boyunca tüm Tortumlulara futbol şöleni yaşattı. Final maçı sonrası düzenlenen kupa törenine Kaymakamımız Fatih Bayram, Belediye Başkanı Muammer Yiğider, Tortum Cumhuriyet Savcıları Ahmet Yildirim ve Batuhan Akgün, Tortum Hakimi Hakan Yılmaz, kurum amirleri, muhtarlar, takım temsilcileri ve futbolcular katıldı. 

"GÜLŞAH DUALARIMIZ SENİNLE''

Turnuvada futbol kadar Tortum İlçe Emniyet Amirliğinin maça çıkarken açtığı bir pankart da damga vurdu. Duygusal anların yaşanmasına neden olan pankartta, Tortum Belediye Başkanı Muammer Yiğider'in beyin tümörü nedeniyle tedavi gören kızına itafen, ''Gülşah dualarımız seninle. Derdinle dertlendik Başkanım. Allah yardımcınız olsun. Tortum İlçe Emniyet Amirliği.'' yazıyordu. Pankart, başta Belediye Başkanı Yiğider olmak üzere turnuvaya katılan herkesi duygulandırdı, Gülşah için hep bir ağızdan dualar edildi.

BAŞKAN YİĞİDER'İ DUYGULANDIRAN PANKART

Konu ile ilgili düşüncelerini dile getiren Tortum Belediye Başlkanı Muammer Yiğider, '' Tortum İlçemizde gerçekleştirmiş olduğumuz kurumlar arası halı saha futbol turnuvamızda sahaya, Kızım Gülşah’a geçmiş olsun dileklerini ileten pankartla çıkan,Tortum İlçe Emniyet Amirimiz Sn. Serhat Bilici başta olmak üzere, Tortum İlçe Emniyetimizin tüm mensuplarına ve dualarını bizlerden esirgemeyen herkese çok teşekkür ediyorum.'' dedi. Günebakış Gazetesi ailesi olarak biz de Tortum Belediye Başkanı Yiğider'e gmiş olsun dileklerimizi iletiyor, hastanede tedavsi devam eden Gülşah'a acil şifalar diliyoruz.