DUMLUPINAR İLKÖĞRETİM OKULU ÖĞRENCİLERİ YAKUTİYE GENÇLİK MERKEZİNİ ÇOK SEVDİLER

Yakutiye Gençlik Merkezi Müdürlüğünün ziyaretçileri Dumlupınar ilköğretim Okulu öğrencileri oldu.

Tarih: 11.05.2023 19:24 Güncelleme: 11.05.2023 19:25
DUMLUPINAR İLKÖĞRETİM OKULU ÖĞRENCİLERİ YAKUTİYE GENÇLİK MERKEZİNİ ÇOK SEVDİLER

www.gunebakıserzurum.com/ Mihrimah Nefise DURDAĞ

Dumlupınar ilköğretim Okulu öğrencileri Akil ve zekâ oyunları, Ok atarken diğer resim ve ebru atölyelerine ziyarette bulunurlarken müzik eğitmenleri eşliğinde şarkılar söylediler. 

 Yakutiye Gençlik Merkezi Müdürlüğünde Akıl ve zekâ oyunları Eğitmeni Havva Şeker,  Yakutiye Gençlik Merkezindeki çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

Şeker,” Yakutiye Gençlik Merkezi Müdürlüğümüzü Dumlupınar ilköğretim Okulu öğrencileri ziyaret etti.  Minik öğrenciler, ilk olarak Gençlik Merkezi bünyesindeki atölyeleri gezdiler. Daha sonra Akil ve zekâ oyunları, Ok atarken diğer resim ve ebru atölyelerine ziyarette bulunurlarken müzik eğitmenleri eşliğinde şarkılar söylediler. Gençlerimizle dersler dışında bol bol sosyal sorumluluk projeleri düzenliyoruz. Siyasi irademizin bizden istediği dini sağlam, vatanına ve milletine hayırlı gençler yetiştirmektir. Bizde bu yolda gençler yetiştirmeye özen gösteriyoruz. Hükümetimizin bize takdir gördüğü her şeyi elimizden geldiğince yamaya çalışıyoruz. Kurumumuz gönüllük esasına göre çalışıyor. Bu yolda amacımıza daha hızlı ilerleyebiliyoruz. Kurslarımız dil ve güzel sanatlardan oluşmaktadır. Bunların yanı sıra ekstra başka bir eğitim istenirse onu da açıyoruz. Kurslarımızın yarıdan fazlası dil bölümlerinden oluşuyor. Evrensel ana dillerin hemen hemen de hepsinin eğitimini veriyoruz. Dil kursları alanında uzman gönüllü hocalar tarafından veriliyor. Bilindiği gibi özel dil kursları ve okulları oldukça pahalı eğitimler veriyor. Ancak gençlerimizin birçoğu maddi durumu zayıf öğrencilerden oluşmaktadır. Gençlik Merkezimiz bunlar için bir fırsat olduğunun farkında olarak yoğun ilgi gösteriyorlar.”